• 30+ solgt

  Sort & hot pink elastik snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Elastiske Sorte og Pink Snørebånd med Lås er Endnu Bedre End De Ser Ud

  Elastiske sorte og pink snørebånd med lås forvandler sneakers til yderst stilfulde og komfortable sko på samme tid. For såsnart de er sat i skoen, gør de alt arbejdet for dig, på to forskellige (men lige vigtige) måder.

  Nogle folk blander allerede sort og pink, i deres outfit, fordi det er en fantastisk måde at give pink mere kant, et mere dristigt indtryk. Det er farvekombinationen som en elitær professionel person benytter sig af, og nu kan man få denne kombination i ét par snørebånd.

  At se sort og pink blande sig om hinanden på disse snørebånd er hypnotiserende nok i sig selv. Men når de bliver matchet med resten af dit træningsoutfit? Ejeren af dit fitnesscenter får lyst til at betale dig for at træne der. Stedet bliver optimeret, og ikke kun fordi du uden tvivl er den mest stilfulde person derinde.

  Nej, du får også snørebånd som får skoen til at blive hvor den er, samtidig med at du aldrig behøver binde den. Du kan nu justere dine sko så de passer perfekt til din træning på kun et halvt sekund, og der går ikke lang tid før du stikker dine egne rekorder med mange minutter.

  Ved du hvad? Vi tænkte på dig da vi designede disse snørebånd, for vi designede dem til folk som forstår at kedelige og trivielle snørebånd skjuler folks potentiale... både når det kommer til udseende, og fart.

  Elastiske sorte og pink snørebånd med lås, gør det stik modsatte.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-HotPinkBlack
  Bredde: 3mm