• 70+ solgt

  Orange elastik snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Elastiske Orange Snørebånd med Lås Udvider Horisonter

  Folk siger at man kan jage solnedgangen, men aldrig nå den, men det er ikke nødvendigvis tilfældet hvis man har sneakers med elastiske orange snørebånd med lås.

  For vi er rimelig sikre på at disse snørebånd kan gøre dig hurtig nok til at gå imod tyngdekraften, og flyve mod horisonten.

  En stærk, modig farve, til stærke og modige mennesker. Orange er ild. Solnedgange. Det er farven andre kigger efter med længsel. Og det er fodtøjs-tilbehøret som andre glæder sig over.

  Nogle mennesker er ment som publikum, og nogle er bestemt til at stå i spotlightet - iført disse snørebånd.

  Men den retro stil og den fængslende farve er ikke alt: forskellen some disse snørebånd giver når det kommer til din sportslige ydeevne er en helt anden historie. Måske overdriver vi når vi siger at du kan løbe hurtigt nok til at bryde atmosfæren og flyve til det ydre rum, men disse snørebånd firdobler din fart. Du kan bruge låsen til med lethed at ændre hvor stramme skoene er, så din workout-effektivitet bliver tredoblet. Og du behøver ikke binde dine snørebånd, så du kommer ikke længere for sent til fitnesscentret.

  Normalt betyder bekvemmelighed at det er nemmere og hurtigere, og det samme gælder for disse snørebånd. Men elastiske orange snørebånd med lås forstærker også alt andet du elsker at gøre.

  Så uanset hvad der venter bag de fjerne horisonter, ankommer du hurtigere. 4 gange hurtigere, for at være præcis.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-NeonOrange
  Bredde: 3mm