• 30+ solgt

  Grønne elastik snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Let justerbare
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • One-size passer alle typer sko
  • Leveres direkte i din postkasse

  Elastiske Grønne Snørebånd med Lås Gør Andre Sko Grønne af Misundelse

  Sneakers med elastiske grønne snørebånd med lås gør det officielt - nogle snørebånd er bedre end andre. Punktum. Og det er et ubestrideligt faktum som du får lyst til at råbe fra tagtoppene så snart du har bundet dine nye snørebånd for første gang.

  Men hvorfor bekendtgøre det til resten af verden? Den fængslende farve kommer trods alt til at skille dig ud fra mængden. Spørg enhver berømthed, de vil sige det samme: så snart du er har prøvet at stå i spotlightet går du ikke tilbage til kulissen. Så ja, nyd din nye unikke stil.

  Men der går ikke lang tid før du bliver træt af  hvor langsom resten af verden er. Du kommer til at tænke på alle de bjerge du kunne bestige imens alle andre stadig bøjer sig ned for at binde deres sko. Du klatrer op af en klippevæg og slår verdensrekorden, men bliver nødt til at stoppe op fordi din spotter's middelmådige, gammeldags snørebånd gik op.

  Det er den uheldige sandhed hvis man bevæger sig hurtigere end alle andre: alt omkring en føles for langsomt.

  En skønne dag kommer resten af verden til at indhente dig. Men i mellemtiden kan du bane vejen frem, og vise alle hvorden effektivitet ser ud. De tager notater. Disse snørebånd er tilbehøret man aldrig glemmer.

  Elastiske grønne snørebånd gør det nemmere at klatre opad stigen - om det er karrierestigen eller en bogstavelig stige. Og så snart du er på toppen, kommer du til at sætte dagsordenen.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 3M-E-NeonGreen
  Bredde: 3mm