• 1040+ solgt

  Runde blå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Nå Nye Dybder Med Runde Blå Snørebånd

  Ideelle til støvler, men passer perfekt til enhver slags fodtøj. Runde blå snørebånd får dig til at stoppe op når du ser en person kigge op mod himlen, og sige: "Undskyld mig, men himlen er altså hernede".

  Nemlig, med disse snørebånd føles det som om at du går på skyerne; og imens standser alle på denne her runde blå kugle vi kalder for vores hjem, og stirrer. 

  Når det handler om sko burde du ikke undgå at bruge farven blå, fordi det er den mest tilgængelige farve, som passer til de mest tilgængelige personer. Og her møder det tilgængelige det tjekkede. 

  Men blå er tjekket på mere end bare en måde. 

  Tjekket i stilen? Selvfølgelig. Bare spørg alle de prisbelønnede berømtheder til Academy Awards i 2017. Blå smokinger overtog den røde løber den aften. 

  Tjekket temperatur? Åh ja, hvis du dykker ned i noget som disse snørebånd, handler det ikke om hvorvidt det er forfriskende eller ej, fordi det er videnskabeligt garanteret at på NASA's forfriskningsskala fra 1 til 10, får de her snørebånd en nummer 11.

  Når det handler om at give et par støvler et forfriskende pust, tager disse snørebånd dem op på et helt nyt niveau, hver eneste gang, selv hvis dine støvler i forvejen var på 10 ud af 10. 

  Vi siger ikke at blå er den ultimative farve, men vi undrer os over hvorfor man aldrig ser ordet "kongelig" foran nogen anden farve. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-Blue
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt