• 750+ solgt

  Runde sort & lysebrune snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Sorte og Lysebrune Snørebånd Kræver Opmærksomhed

  Dine støvler bliver din egen personlige scene, med runde sorte og lysebrune snørebånd. Men alle slags sko kan bære snørebånd med disse stilede, sammenflettede og kontrasterende farver af jordnære toner, blandet med stor attitude. 

  Vær forberedt på at folk kommer til at stirre på dine sko. Det er bare et faktum. Det komplekse mønster på de her snørebånd er kendt for at hypnotisere folk. Man skulle tro at dine fødder var blevet større, for folk bliver draget imod dig. Men det er ikke på grund af tyngdekraften, det er noget som er meget mere kraftfuldt. Det er forblændelses-kraften. Folk som ser dine fødder længes efter at vide mere. Punktum. 

  Det er en igangværende debat: er de sorte med lysebrun tråd, eller lysebrune med sort tråd? Men det gik op for os at spørgsmålet om hvilken farve dominerer dette stil-eventyr, afhænger af hvilken farve skoene har, fordi de virkelig fungere som en scene for skoene. Gå omkring i byen, gør din entre til en fest, eller tag på vandretur med vennerne - uanset hvor du går, kan du vise denne farvedans frem, og få folk til at dreje hovederne. To gange. Og du må hellere vende dig til det, for vores runde sorte og lysebrune snørebånd er kendt for at få folk til at dreje hovederne mere end tre gange. 

  Du er her på siden, så du har allerede fortjent en medalje. Nu kan du høste den virkelige belønning: dine sko er ikke fuldendte uden de her snørebånd, især ikke nu når du ved de findes.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-BlackLightBrown
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Bredde: 4mm
  Kan strækkes 16%
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bruges typisk til fine støvler