• 1340+ solgt

  Runde røde snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Røde Snørebånd Gør Dig Til Skoekspert, Overalt. 

  Selvom vores runde røde snørebånd oprindeligt blev skabt til støvler, gik der ikke lang tid før den slående farve og de stilistiske muligheder blev åbenbaret for alle slags skoejere. 

  Så det er ikke underligt at man i dag kan se røde snørebånd over hele verden, fra strandene på Bora Bora til den kæmpe fjernsynsskærm på Times Square som altid bliver klippet ind i film når nogen holder en tale. 

  Rød er en farve der er umulig at overse. Der er en grund til at de laver lyskryds og stopskilte røde. Når noget skal ses, farver man det rødt, og når din skostil skal ses, skal den være rød.

  Er "skal" lidt for meget? Intet er for meget når det kommer til denne farve. 

  Rød er farven på naturens mest ustoppelige kræfter, hvilket bliver udnyttet af dine sko i det øjeblik du binder dine nye snørebånd for første gang. Lava, ild, vildskaben i en solopgang eller solnedgang i smoggen fra Los Angeles, og tulipaner, alle er Moder Jords mest velholdende krafter som bliver repræsenteret af dine sko. 

  Men betyder det at rød er overvældende? Nej, du kommer til at fremstå som det perfekte niveau af vældende.

  Disse er snørebånd, ikke et komplet outfit - men røde runde snørebånd pifter dit outfit op uden af starte en vild fiesta (medmindre du gerne vil starte en vild fiesta, og i så fald burde du matche de røde snørebånd med en rød heldragt). 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-Red
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt