• 710+ solgt

  Runde orange snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Oplev Håndplukket Friskhed med Orange Snørebånd

  Ligesom at plukke frisk frugt fra et træ, kan disse runde orange snørebånd med det samme gøre et par støvler endnu mere friske. Og hvis du binder dem på et par sneaks, er du i bund og grund en omvandrende basketball-professionel. 

  Men på atletiske sko? Jeps. Der har du chancen for at blive cirka den friskeste person der nogensinde har levet, og lige nu sidder Bruce Lee på førstepladsen. 

  Mange folk tror at orange er en blanding af gul og rød, men det er faktisk dens egen farve på farvesprektret. Det er den farve austronauter bruger når de rejser mod steder hvor menneskerheden aldrig har været før. Ingen ord rimer på det. Uden orange ville farvespektret sikkert bare fremstå som en tryllekunst. 

  Ja, orange er helt unik.

  Det er også en farve som passer til dine sko, og samtidig er den en dominerende farve, hvilket giver mening. Orange styrer himmelen under solnedgang og solopgang, og den dominerer landskabet når det bliver efterår. Og du kommer til at dominere alle situationer når du gør din entre med en farve der har så perfekt en balance af både vitalitet og rolighed. 

  Så medmindre dine sko er orange (hvilket ville være enormt tjekket) kommer disse snørebånd til at pifte alt og alle op, og få folk til at vende hovederne efter dig, på en måde som få andre farver kan. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-Orange
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt