• 440+ solgt

  Runde lyserøde snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Lyserøde Snørebånd Viser Dit Sande Jeg

  Skabt til støvler som bliver båret af den type person som aldrig ville efterlade en kammerat på vandreruten; runde lyserøde snørebånd er både hårdføre og varmhjertede, en farve som sidder helt perfekt, midt imellem det ustoppelige og det tilgængelige. 

  Disse snørebånd er ligesom flamingoer: de er så perfekte at de finder en mage for livet. Nok er de smukke og omsorgsfulde, men de bliver aggressive hvis de skal beskytte dem de elsker. Og så er de lyserøde på grund af pigmentet i de rejer de spiser... hvilket faktisk ikke har noget af gøre med de her snørebånd, men det er bare en sjov fact. 

  Når de bliver sat sammen med hvide sko, afgiver runde lyserøde snørebånd en essens af uskyldighed, delikatesse, og renhed. Det er en skøn kombination som altid gør indtryk. 

  Alternativt; lyserøde snørebånd på sorte eller lilla sko? Sådan opnår man et forførende, dragende og modigt look. Småfolk vil blive intimideret. Folk som dig kommer til at elske det. 

  Så det er ikke fordi at lyserød er den perfekte farve i sig selv, men det er den perfekt farve til dig, uanset hvor på det lyserøde spektrum du befinder dig, selv hvis det er lige i midten. 

  Plus, med de her snørebånd bundet på fødderne, ligner det at du rider på to svævende flamingoer over en krystalklar sø. (Lad os se om Aladdin kan toppe det!) 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-LightPink
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt