1640+ solgt

Runde lysebrune snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Runde Lysebrune Snørebånd er Fodtøjs-Luksus

Lys i nuancen, men de kan stå distancen: Runde lysebrune snørebånd er perfekte til støvler... og  sko... og alle slags fodtøj. Her møder klassisk vintage den moderne sneaker-stil. Det er farven på lædersæderne på den bil der samler dig op og kører dig til dit private jetfly, som forresten også har lædersæder i samme farve. 

Hvis du matcher disse snørebånd med et lysebrunt jakkesæt er det meget muligt at du bliver det mest sofistikerede individ der nogensinde har levet. 

Minder disse snørebånd dig om en ørken? Det giver mening, fordi med dem, står du aldrig i skyggen. Minder de dig om sand? Med et par snørebånd som disse bliver hver dag en tur til stranden. Hver gang du binder dem kan du føle en varm vind, fra fjerne egne. 

Du skal eje lysebrune snørebånd fordi de forstår. De forstår det look, den følelse, den stil du leder efter. De passer perfekt ind, både imens du hopper over kviksand på en off-trail udflugt, og imens du sidder i en lounge med en cigar og cocktail i hånden,  i en historisk bygning på Harvard's campus, eksklusivt for medlemmer. 

Pointen er at måske du føler dig fuldendt uden disse snørebånd, men dit look fra hoved til tå er ikke fuldendt, før du har dem. 

Skriv en anmeldelse
Produktkode: 4M-Round-LightBrown
Bredde: 4mm
Bruges typisk til fine støvler
Lavet af høj kvalitet polyester
Kan strækkes 16%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt