• 410+ solgt

  Runde lyseblå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Lyseblå Snørebånd er Den Ferie Du Aldrig Vil Hjem Fra

  Oplev en skyfri himmel hver dag, i hvert fald på dine støvler, med runde lyseblå snørebånd - de giver ejeren, og alle der ser dem, lyst til at gå udenfor. Har nogen lyst til øl og hotdogs? Jeg ved ikke hvad du tænker, men de her snørebånd giver mig lyst til at tage en tur i parken. 

  Men det er op til dig hvor denne smukke dag skal føre dig hen, den dag der er blevet vævet ind i disse snørebånd og designet til at se blændende ud på enhver slags sko. (Jeps, ligesom gale videnskabsmænd, tog vi en smuk sommerdag, brugte nogle kemiske formler, og dette er resultatet). 

  Det er sandt: den lyseblå farve på disse snørebånd er så inspirerende at de gør selv den mørkeste horisont lysere. Men hvilken skofarve passer de bedst til? 

  Godt spørgsmål. Hvid er et åbenlyst valg, men en grå sko ville være... ved du hvad? Sæt dem sammen med en gul sko og du ville have de mest tjekkede... eller, faktisk, så ville de  passe perfekt til en mørkere farve. Nej, jeg har det! Hvad med en anden nuance af blå?

  Mulighederne er, i bund og grund, uendelige. 

  Men du har fundet frem til denne her farve, ud af alle de farver vi tilbyder, så vi er sikre på at uanset hvilken kombination du har i tankerne, kommer det til at se helt fantastisk ud. 

  Så grib dagen. Bogstaveligt talt. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-LightBlue
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt