• 870+ solgt

  Runde gule snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Runde Gule Snørebånd Sætter Standarden 

  Ligesom stråler af lys henover dine støvler; fra de samme himmelhvælve som gjorde runde gule kvalitetssnørebånd mulige. Dette er hvordan du får folk til at knibe øjnene sammen når de ser dine sko. 

  Kniber de øjnene sammen på grund af snørebåndenes lysstyrke? Jeps. Vent, betyder det så at de ikke kniber øjnene sammen for at kunne se hvor tjekkede snørebåndene er? Ja, nej, det gør de også. 

  For at sige det simpelt: disse snørebånd er sko-solstråler som du ikke kan tage blikket fra. 

  Vidste du at det første mennesker tilbedte var solen? Dens brillante varme, dens livsgivende kraft og dens evne til at åbenbare skønhed så langt øjet rækker. Hvorfor ville man ikke tilbede det? Og hvad hvis selveste solens kraft kunne blive bundet på dine sneakers? Er dine fødder klar til at blive tilbedt?

  Eller er de klar til at blive krigsskibe, for disse gule snørebånd er lysstråler spændt som en gylden rustning over toppen af din sko, og skaber en tryllebindende intensitet af lysstyrke som sikrer at intet står i vejen for dig. 

  Folk kommer til at måbe. 

  Du bliver mødt af et forbløffet bifald når du gør din entre. 

  Kedelige snørebånd er deprimerende. Lysere snørebånd, med en mere dæmpet farve er kedelige. Din skostil har brug for storhed, og det bliver ikke størrere end de her snørebånd. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 4M-Round-Yellow
  Bredde: 4mm
  Bruges typisk til fine støvler
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Kan strækkes 16%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt