Flade, elastiske snørebånd i rød (no tie)

49,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Flosser og knækker ikke
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

Med flade, røde no-tie snørebånd, har bekvemmelighed aldrig set bedre ud.

Den første ting du vil bemærke ved dine røde, elastiske no-tie snørebånd er, hvor godt de føles og ser ud. Så sæt dem i, stram til som du ønsker og oplev super komfort. Derefter kan du nyde aldrig at skulle binde dine sko igen. Vidste du, at man bruger op til en måned af sit liv på snørebånd? Men selvfølgelig ikke dig. Ikke når du først har oplevet den daglige komfort. Vil du eje et par af fremtidens sko? Alt du behøver er et par nye, røde, flade og elastiske no-tie snørebånd.

Slidstyrke der overlever dine næste to par sko.

Det elastiske materiale og rengøringsvenlige flade design gør, at disse snørebånd hverken blegner, slides og ældes. De vil overleve det par sko, du sætter dem i og de næste to efter dem. Vi mener det helt alvorligt. Disse snørebånd har en holdbarhed, der overgår alle andre snørebånd. Da du strammer dem,  så de passer præcis til dig, kan du let flytte dem til både det andet og tredje par sko. Ingen problemer i det. 

Én størrelse passer alle sko - undtagen høje ankelstøvler.

Alle vil gerne se godt ud, og intet taler imod at slip-ons ikke kan se absolut lige så godt ud (eller bedre) end sko, du skal binde. Det er derfor, at det at skabe dine egne kan være så tilfredsstillende. Og det bedste er, at du ikke behøver at iføre dig den store tænkehat for at finde frem til den rigtige længde. Medmindre der er talt om høje vandrestøvler, vil disse snørebånd strække sig til perfektion på fodtøj I alle størrelser, former og farver, der kan tænkes at side på en menneskelig fod.

6 gode grunde til at shoppe hos FeetUnique

KUN SNØRRENBÅND AF HØJ KVALITET - Stærke og sikre snørebånd, der ikke svigter.
KÆMPE UDVALG - Læder, no-tie, flade, ovale, runde, tynde, lange, korte. Vi har det hele.
TILFREDSHEDS-GARANTI - Vi tilbyder 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke kan lide snørebåndene, får du hurtigt en tilbagebetaling, og du behøver ikke at refundere snørebåndene.
GRATIS FRAGT - Altid gratis fragt over hele verden - uanset ordrebeløb.
100% SIKKER BETALING - SSL krypteringsbeskyttelse. Et sikkert websted med 100% sikker betaling.
GLIMRENDE KUNDESERVICE - Hurtige svar + effektiv problemløsning giver tilfredse og glade kunder. Og det er vores top-prioritet.

Skriv en anmeldelse