• Røde Snørebånd

  Røde Snørebånd

  Den røde farve kræver opmærksomhed. Tror du at folk med skrigrøde biler skal betale mere i forsikring fordi de kører hurtigere? Nej, det er fordi at farven får dem til at skille sig ud fra mængden. Hvad vi prøver på at sige er: røde snørebånd tager fodtøj til det næste niveau. Og hos FeetUnique kan du finde dem i den stil du drømmer om, så uanset hvor hvor meget pang du hår, så har vi hvad du søger.

  1500+ solgte produkter
  1500+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  1340+ solgte produkter
  1340+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  1130+ solgte produkter
  1130+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  670+ solgte produkter
  670+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  560+ solgte produkter
  560+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  360+ solgte produkter
  360+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  150+ solgte produkter
  150+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  90+ solgte produkter
  90+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  270+ solgte produkter
  270+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  70+ solgte produkter
  70+ solgt

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par
  10+ solgte produkter
  10+ solgt

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par
  80+ solgte produkter
  80+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  30+ solgte produkter
  30+ solgt

  Længde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Få et Par Erstatningssnørebånd  

  Den mest almindelige grund til at erstatte et par gamle snørebånd er fordi at fabriksparret flosser, falmer, er for korte og så videre. I brund og grund fatter vi ikke en brik, når det kommer til fabrik. Men det her er FeetUnique hvilket betyder at vi tror på at røde snørebånd er mere end bare til nytte. Du kan opgradere dine snørebånd til en højere strækfleksibilitet, eller mindre strækfleksibilitet, længere eller kortere. Måske leder du efter nogle elastiske snørebånd med selv-luk og så du kan springe over den daglige rutine med at binde dine snørebånd. Men vi vil gerne tro på at alle vores kunder vælger røde snørebånd som et fashion statement, og smider de kedelige fabrikssnørebånd i skraldespande til fordel for et par der er lavet med stolthed, og ikke af forpligtelse.

  Designs til Alle Slags Fodtøj

  Du har måske en bestemt slags sko som du kan lide, måske har du forskellige sko til enhver tænkelig lejlighed, og måske har du sko, der slet ikke er sko. Heldigvis har vi et udvalg af røde snørebånd der er så bredt, at en fysisk butik ville have brug for sit eget postnummer. Så uanset om du leder efter formelle sko, sneakers, løbesko, vandrestøvler, sejlersko, hyttesko eller en ny form for revolutionært fodtøj som bliver opfundet imens du læser det her, så har vi hvad du leder efter.

  Find Standardbredder i Enhver Længde

  Hvad er mere frustrerende end at få et par røde snørebånd der er for korte? Eller et par der er for brede, så du slet ikke kan finde ud af om de er for korte til at starte med. Her kan du slappe af, og vide at bredderne er standard, så de passer til næsten alle snørebåndshuller (eyelets) og de kommer i en stor variation af længder, lige fra så-lange-at-de-virker-uendelige til nåååh-se-hvor-korte-og-nuttede-de-er. For at sige det simpelt, du kommer til at elske den måde de fødder ser ud OG føles med røde snørebånd, og det er kun fordi de repræsenterer stor, passioneret kærlighed.

  Et Udvalg af Nuancer fra Pangfarvet til Dæmpet

  Vores samling af røde snørebånd dækker alle slags fodtøj. Det er indlysende. Men de dækker også noget der er mere diskret: alle røde nuancer. Det er nemlig rigtigt, du kan finde mørkerøde, lyserøde og nuancer i midten af de to. Du kan endda finde nogle mønstrede snørebånd, hvor rød kun er en af de fængende farver i designet. Og uanset hvilken farve du vælger, kan du gå rundt som om at du konstant er på den røde løber.

  Oplev Komforten ved Stræk og Stor Friktion

  Få de mest ekstravagante snørebånd i den mest ekstravagante farve. Vores snørebånd handler ikke kun om fysisk komfort, med de forskellige grader af stræk og holdbarhed, men også om mental komfort, med et friktions-fokuseret design som sikrer at dine røde snørebånd aldrig går op. Se godt ud, hav det godt, og føl dig sikker.

  Læs om Vores Miljøvenlighed!

  Gør verden en tjeneste ved at gøre dig selv en, og køb et af vores smukke par af røde snørebånd, som alle er miljøvenlige. Men det er ikke kun et tilfælde: vi laver dem så’en. Og det lyder måske som om vi blærer os, men det gør vi også: vores OEKO-TEX® Standard 100 certificering beviser vores miljøbevidsthed. Lær mere her.