• Røde OFF-WHITE Snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Den røde OFF-WHITE snørebåndsstil som du har ledt efter

  På udkig efter de utraditionelle røde OFF-WHITE snørebånd? Disse snørebånd er et perfekt match til alle sneakers i din garderobe der har brug for det ekstra. Mange af de andre muligheder er enten lav-kvalitet eller forfærdeligt dyre - men ikke disse røde OFF-WHITE snørebånd. Udover at den lave pris og den gratis fragt, er disse snørebånd også lavet med silikone-print i stedet for varmeoverførsel. Dette betyder at de bliver ved med at se helt nye ud i meget længere tid end lignende snørebånd.

  OFF-WHITE Nike kombination lavet til dine Jordans

  Disse røde utraditionelle OFF-WHITE inspireret snørebånd kan udskiftes med et hvilket som helst sæt Nike snørebånd, uanset om det er Air Force 1, Air Max eller noget helt tredje. De tilføjer et helt unikt touch til dine sneakers.

  Præcis hvad du forventer eller pengene tilbage

  Du skal ikke tænke på at sende dine snørebånd tilbage. Hvis vi ikke møder eller overstiger dine forventninger til produktet, så kontakter du os bare og får en refundering. Så sikre er vi på at vores snørebånd er af den højeste kvalitet, at vi kan garantere din tilfredshed. Bestil risikofrit i dag!

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: off-white-red
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt