• Adidas Yeezy - Snørebånd sort og rød

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Tag din stil til nye højder med røde og sorte rebsnørebånd

  Hvis du leder efter funklende snørebånd, anbefaler vi udvalget af metallic røde og sorte rebsnørebånd. Men hvis din idé om bedre fodtøj ikke indeholder metallic, har du klikket på det rette produkt. Sæt disse snørebånd i dine sko og få et look, der minder om en rød måne på en kulsort himmel. Som en giftig slange parat til at angribe. Som det cooleste par sneakers, du nogensinde har ejet. Når din stil fortjener bedre, har du brug for et par røde og sorte rebsnørebånd. 


  Dine egne sneakers - Blot frækkere og mere komfortable

  Du behøver ikke at udskifte dine sko for at få et bedre look og forbedre komforten. Ofte er alt du behøver et par nye snørebånd. Med røde og sorte rebsnørebånd, kan du vælge din længde, så de hverken er for lange eller for korte. De passer perfekt i alle skohuller takket være den universelle bredde. Hvis farven på dine sneakers komplementerer disse snørebånd, får du både ekstra komfort og en spændende stil på samme tid. Kan det være bedre?


  Sort og rød er en spændende kombination

  Rød og sort er en fascinerend farve. Det er en kombinationen, man ikke ser så ofte, for den er kun for de modige. Den røde farve kravler ud under det sorte med en levende kontrast, der skaber et en hypnotiserende effekt, du vil elske at kigge ned på. Og det samme vil andre. 10 ud af 10 gange vil du bære de mest imponerende sneakers i rummet. Er du dristig nok til denne farvekombination? Hvis ja, så vær klar til, at dine fødder vil blive centrum for opmærksomhed. 


  Højeste kvalitet og holdbarhed - Garanteret

  Røde og sorte rebsnørebånd holder længere end skoene selv, så du kan også bruge dem i dit næste par sko - og det næste par efter dem. Farverne vil aldrig falme. Materialet vil ikke trævle. Snørebåndene vil ikke pludselig gå op. Du får det bedste af det bedste hos FeetUnique. Vi er så sikre, at vi refunderer din ordre uden at bede om, at du sender produktet tilbage, hvis du er utilfreds. Men det bliver du ikke. Røde og sorte rebsnørebånd skuffer aldrig. 

  Skriv en anmeldelse