• Adidas Yeezy - Snørebånd lys grå og hvid

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Gør dine sko mere cool med lysegrå og hvide rebsnørebånd

  Alene det at se på lysegrå og hvide rebsnørebånd varmer sjælen. De er den ultimative nedtoning af ethvert par sneakers med spræld, men de går også perfekt til sko i lignende farver. Deres alsidighed er i den grad uovertruffen; du kan endda bestille snørebåndene før du køber nye sneakers og være sikker på, at det bliver et godt match. Men det er ikke den eneste grund til, at du vil elske dine lysegrå og hvide rebsnørebånd. 


  De smutter lige i enhver størrelse sneakers

  Du kan være helt sikker på, at disse snørebånd passer i skohullerne på dine sko, da de er lavet i én universel  bredde. Men du skal vælge den længde, du foretrækker. De skal ikke være for korte - det er irriterende. Men er de for lange, kan du falde i dem eller få dem viklet ind i noget. Det er derfor vi har et udvalg, der sikrer, at vi altid leverer det ideelle par snørebånd - uden undtagelse. 


  Holder længe - falmer aldrig

  Du ønsker nok ikke, at den gode stil begynder at miste sin glans. Det er derfor, du er kommet til FeetUnique. Vi sælger kun snørebånd af højeste kvalitet, produkter der holder længerere end dine sneakers. Materialet trævler ikke, selvom det er to farver i et. Og når de sko du sætter dem i er udtjente, vil dine snørebånd se lige så nye ud, som den dag du købte dem. Men tag ikke kun vores ord for det, for lysegrå og hvide rebsnørebånd kommer med:


  100% garanti for, at du får præcis de snørebånd, du håbede på

  Hvis du på nogen måde er utilfreds med dine lysegrå og hvide rebsnørebånd, returnerer vi beløbet - og du behøver ikke at sende os snørebåndene. Så sikre er vi på, at du får præcis det par snørebånd, du ønsker dig. Det er komforten, stilen og kvaliteten, som vi ved, du kommer til at elske. Og det i en sådan grad, at vi garanterer det. Er du klar? Så bestil lysegrå og hvide rebsnørebånd. 

  Skriv en anmeldelse