• Adidas Yeezy - snørebånd sort og guld

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Sneakers bliver helt unikke med rebsnørebånd i guld og sort

  Når du vil have dine sneakers til at se fantastiske ud, så køb et par rebsnørebånd i sort og guld. Så simpelt er det. Det er uden sammenligning den nemmeste måde at få dine sneakers til at se mere kostbare og fashionable ud, så de er værdige til din garderobe. Hvem vidste, at en formering af dit fodtøj kunne være så let som et par rebsnørebånd i sort og guld? Det gjorde du. Det er derfor, du er kommet til FeetUnique, de bedste i branchen.


  En farvekombination, der er en konge værdig

  Hvis faraoerne i det gamle Egypten havde gjort det i online shopping af snørebånd, ville de have jublet, når de landede på rebsnørebånd i guld og sort. Ingen har et par sneakers præcis som dine med lysende guld på sort baggrund, der giver et luksuriøst look. Sæt disse snørebånd i et hvilket som helst par sneakers og se hvordan, de forvandler sig til noget exceptionelt.


  Universel bredde, der passer alle sneakers

  Vælg den længde, der passer til din skostørrelse. Bredden derimod er den samme som de runde snørebånd, der sidder i alle nye sko. Det betyder, at du kan være helt tryg ved, at vores rebsnørebånd glider lige ind dine skohuller, som de skal. Udover deres blikfang, forbedrer rebsnørebånd i guld og sort også komforten. De er uden tvivl det bedste af begge verdener.


  Den uovertrufne værdi af rebsnørebånd i guld og sort

  Hos FeetUnique, er din tilfredshed 100% garanteret. Hvis dine rebsnørebånd i guld og sort ikke er præcis, som du havde håbet på, får du beløbet refunderet fuldt ud. Du behøver ikke engang at sende produktet tilbage, så sikre er vi på, at du vil elske dine nye sneakers. For det er dét, disse snørebånd leverer - følelsen af helt nye sko, du aldrig har lyst til at tage af.

  Skriv en anmeldelse