• Adidas Yeezy - Snørebånd guld

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Sneakers skal forkæles med rebsnørebånd i guld

  Hver gang du snørrer dine guld rebsnørebånd, føles det som om, du er Kong Midas. Findes der en bedre måde at starte dagen på? Når alt du rører ved bliver til guld, er der ikke noget, du ikke kan. Hvor vil dine nye sneakers bringe dig hen? Hvad end du skal, ankommer du med stil og komfort med disse gyldne snørebånd. Du har fortjent det! 


  Designet til komfortabel pasform

  Ofte er der en bagside af medaljen ved de ting, der får os til at se godt ud. Og som regel er det ubehag. Men med disse rebsnørebånd i guld, kan du vælge den ideelle længde. Når du sætter dem i, vil du opdage, at den universelle bredde passer perfekt i dine sneakers. Og åndbarheden findes ikke bedre, mens den sikre pasform om din fod er helt i top. Disse snørebånd er det bedste af det bedste på alle plan.

  Fordelen ved ensfarvet

  De fleste af vores rebsnørebånd er tofarvede. Fordelen ved et par helt i guld er, at der ikke er noget til at distrahere farven. De får dine sneakers til at se ud, som var de badet I guld. Selv hvis dit fodtøj ikke er dyrt, vil det se sådan ud med guld rebsnørebånd. Det er fordelen ved dette unikke og dristige valg. Hvorfor bløde deres farve op med en sekundær farve? Et ensfarvet snørebånd er for dem, der ved prices hvad de vil have.

  Skabt til at holde - Falmer og trævler aldrig

  Få ting er mere frustrerende end snørebånd, der går op eller trævler. Med guld rebsnørebånd hører slitage fortiden til. Guldfarven vil forblive levende så længe, at dine sneakers vil falme, før disse snørebånd gør; så du kan også sætte dem i dit næste par sko! Vores rebsnørebånd er også designet til at bevare stramheden uden at beskadige trådene. Vi ved alt om snørebånd. Få disse guld rebsnørebånd, som du ved er lavet rigtigt. Du fortjener det.

  Skriv en anmeldelse