• Adidas Yeezy - Snørebånd sort og gul

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Rebsnørebånd i gul og sort får sneakers til at se bedre ud

  Når du leder efter en dristig og spændende farvekombination, tiltrækker få opmærksomhed som gule og sorte rebsnørebånd. I naturen har nogle af verdens mest ikoniske skabninger denne hypnotiserende blanding. Fra insekter til slanger til tårnhøje pattedyr, er den ligeså vild, som den er smuk. Den er lige så unik, som den er universel. Det er stilen, du har ledt efter. Og den leveres bedre lige her end noget andet sted. Du er klar til gule og sorte rebsnørebånd. Men er verden klar? Det er der kun en måde at finde ud af på.


  Passer i alle sko. Skabt til lige netop dig.

  Du kan vælge længden på dine rebsnørebånd uanset farve. Mens de kommer i en standardbredde, for at sikre, at dine rebsnørebånd glider perfekt ind i ethvert par sneakers, skal du vælge den længde, der er rigtig for dig. Det er irriterende, når snørebånd er for korte, og for lange snørebånd (du kan falde i) er simelthen bare ikke acceptabelt. Dine nye sorte og gule rebsnørebånd, ser allerede ud, som om de var skabt til dig. Hos FeetUnique, føles de også som om de var skabt til dig.


  Stil og komfort skal gå hånd i hånd

  Det behøver ikke at være ubehageligt at se fantastisk ud. Eller, det er ikke altid sandt - medmindre du er her. I det tilfælde er det altid sandt. Du får ikke kun det design og det look, du elsker. Åndbarheden, komforten og sikkerheden forbedres nemlig også med disse snørebånd. Hvem siger, at du ikke kan få det hele? Det kan du med gule og sorte rebsnørebånd i dine sneakers. 


  De uovertrufne fordele ved rebsnørebånd fra FeetUnique

  Vores snørebånd er produceret til at holde længere end de sneakers, du sætter dem i. Selv de snørebånd vi laver til de mest slidstærke støvler på jorden, vil holde længere end støvlerne. Med garanti. De falmer og trævler ikke og går ikke pludselig op. Dine gule og sorte rebsnørebånd vil se ud som den dag, du købte dem - dag ud og dag ind. Og hvis de ikke gør, refunderer vi beløbet. Vi laver snørebånd helt rigtigt. Gule og sorte rebsnørebånd beviser, at du også er på den rigtige sti.. 

  Skriv en anmeldelse