• Adidas Yeezy - Snørebånd sort og grøn

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Design spændende sneakers med lysegrønne og sorte rebsnørebånd

  Lysegrønne og sorte rebsnørebånd er for dem, der ønsker et anderledes par sko blot ved at købe nye snørebånd. For disse snørebånd får ikke kun dine sko til at se flottere ud, de forbedrer faktisk også fodtøjets komfort. Det er en kombination, der er sjælden i modeverdenen. Og det er lysegrøn og sort også, hvilket betyder, at du virkelig får et par unikke sneakers. Mere komfortable, flottere og totalt originale - det er fordelene ved lysegrønne og sorte rebsnørebånd. 


  Stærke kontraster skaber en unik stil

  Nogle af vores varianter er mere afdæmpede end andre, hvor de to farver liggere tæt op ad hinanden og blender godt sammen. Andre er mere livlige, såsom vores metallic udvalg. Midt imellem er lysgrønne og sorte rebsnørebånd. De larmere ikke for meget, men går heller ikke i et med tapetet. En tiltrækkende balance, der fuldender dine sneakers istedet for at overdøve dem. Nogle kalder det perfekt. Vi er enige.


  Universel pasform. Tilpasset længde. 

  Standardbredden sikrer, at dit nye par lysegrønne og sorte rebsnørebånd glider nemt ind i skohullerne. Længden, er derimod op til dig. Hvis du stadig bruger de snørebånd, der kom med dine sneakers, har du sikkert at gøre med en længde, der enten er for lang eller for kort. Vælg den ideelle længde, sæt dem i med den stramhed du ønsker, og gør dig klar til uovertruffen åndbarhed og komfort.    


  Enestående kvalitet møder 100% garanti

  Vores største prioriteter er kvalitet, fair priser og kundetilfredshed. Hvis ikke du er fuldstændig tilfreds med dine lysegrønne og sorte rebsnørebånd (eller et andet af vores produkter), giver vi fuld refundering. Du behøver ikke at sende snørebåndene retur eller gribe telefonen. Dette skyldes, at vi garanterer, at de snørebånd du modtager er præcis, som du forestillede dig, og at holdbarheden overstiger de sneakers, du sæter dem i. Hos FeetUnique peoducerer vi snørebånd på den rigtige måde. Se selv ved at bestille lysegrønne og sorte rebsnørebånd idag. 

  Skriv en anmeldelse