• Adidas Yeezy - snørebånd sort og blå

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Frisk dine sneakers op med blå og sorte rebsnørebånd

  Fuldend dine sko med sorte og blå rebsnørebånd. Lige nu føles dine sneakers måske som om, der mangler noget. De er ikke så behagelige, som de kunne være. De ser ikke nær så godt ud, som du ønskede. Måske trævler de endda eller har mistet deres glans. Disse problemer forsvinder (sammen med de snørebånd, der fulgte med dine sneakers), når du sætter blå og sorte rebsnørebånd i. Er du klar til at bringe dine sko til næste niveau?


  Passer i alle sko - til perfektion

  Vi sørger for, at vores snørebånd passer til langt de fleste af den type sko, de er lavet til. Men vi producerer også vores snørebånd til dem, der elsker at constumize deres sko til deres personlige stil. Vælg det antal centimeter dine sorte og blå rebsnørebånd skal være. De vil hverken være for korte eller for lange. De vil være lige som de skal være for at passe til dig. 


  Unikke farvekombinationer, der løfter din stil

  Du køber ikke blå og sorte rebsnørebånd, blot fordi du mangler et hvilket som helst par snørebånd. Ellers ville du købe én enkelt farve og være tilfreds med det. Disse er skabt til at matche designet på dine sneakers og fuldende dit look fra hæl til tå. Vi anvender kun de fineste materialer og gennemgår hvert eneste produkt, før det forlader fabrikken, for at sikre at farver, vitalitet og syninger er det bedste af det aller bedste. 


  Find rebsnørebånd af højeste kvalitet hos FeetUnique

  Vi er så sikre op, at dette er det bedste par snørebånd, du nogensinde har ejet, at vi refundrer beløbet, hvis du ikke er helt tilfreds. Helt uden at stille spørgsmål. Blå og sorte rebsnørebånd er ikke bare vores speciale, snørebånd er det eneste, vi sælger. Du er kommet til et team, der virkelig går op i, at dine sneakers føles og ser bedst muligt ud. Bestil idag - vi glæder os til at bevise det for dig. 

  Skriv en anmeldelse