• Adidas Yeezy - Snørebånd sort og metallic rød

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Gør dine sneakers imponerende med metallic røde og sorte rebsnørebånd

  Hvis du er utilfreds med dine sko, er det sikkert fordi, de ikke kom med metallic røde og sorte rebsnørebånd. Før du går ud og køber et par nye, så hiv snørebåndene ud og vent på, at dine nye snørebånd ankommer. Forskellen er forbløffende - det er garanteret. Disse snørebånd appelerede til dig, hvilket betyder, at du ikke lader dig nøje med det næstbedste. Velkommen til det højeste niveau af skomode. Gør dig klar til sorte og metallic røde rebsnørebånd.

  Et cool look, der føles behageligt

  Den bedste farvekombination møder den bedste kombination af fordele. Med metallic røde men normalt sorte rebsnørebånd, får du de mest behagelige sko og vil samtidig være den mest stilfulde person i rummet. Få ting inden for fashion kan tilbyde det. Normalt må du ofre det ene for det andet. Vælg den ideelle længde, sæt dem i dine sko og træd ud i verden som den bedste version af dig selv hver dag.

  Metallic rød titter ud bag det sorte

  De snor sig på tværs af dine sneakers som en koralslange, og den metallic røde i kontrast til det sorte, skaber en iøjenfaldende effekt. Har du nogensinde fået komplimenter for dine sko? Du kan lige så godt begynde at vende dig til det. Du kan umuligt gå i så iøjenfaldende sko uden at folk vil vende sig om. Fra hæl til tå får de metallic røde og sorte rebsnørebånd bogstaveligt talt din sneakers til at funkle. 

  Oplev FeetUniques uovertrufne kvalitet

  Når dine snørebånd holder længere end dine sneakers selv, kan du bruge dem igen og igen. Det er den slags slidstyrke, du kan forvente af ethvert par snørebånd købt hos FeetUnique. Sorte og metallic røde rebsnørebånd er ingen undtagelse - de vil hverken trævle, falme eller pludseligt gå op. Så du kan lige så godt smide de snørebånd, der kom med dine sneakers i skraldespanden. Det er der, de hører hjemme. Disse snørebånd hører til gengæld hjemme på dine fødder.
  Skriv en anmeldelse