1410+ solgt

Ovale sorte snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Sorte Ovale Snørebånd Er Til Ægte Konkurrencemennesker

Vores sorte ovale snørebånd opgraderer atletisk fodtøj på et spiltsekund. De er ikke kun designet med en alsidighed som gør at de dominerer enhver sports-situation, de er også lavet i verdens mest alsidige farve. 

Dine sko kan være multifarvede i mangfoldige mønstre, eller de kan være en, solid farve, uden så meget som et nuance-skift. Sorte snørebånd passer til dem alle. 

Hvordan ved vi det? Har vi prøvet dem på alle sko? Ja. Ja vi har. 

Den første ting du får lyst til når du binder disse snørebånd for første gang, er at løbe en tur. Du får lyst til at sprinte gennem skoven, eller slam dunke en basketball i nettet, eller lave en triple salto uden tilløb. 

Godt! Det er det som disse snørebånd er lavet til. 

Og det hele er takket være vores premium snørebånds kvalitet. Deres fleksibilitet, holdbarhed og sikkerheds-teknologi er - stol på os - endnu bedre end det lyder. Det er ligesom at smide kul på en dampmaskine - så meget energi får man af at bruge disse snørebånd (og fik vi nævnt at de er OEKO-TEX® certificeret miljøvenlige?) 

Dine sko kommer til at se spritnye ud og føles spritnye. Du kommer til at slå alle dine personlige rekorder (og måske endda et par verdensrekorder) takket være disse snørebånd. 


Skriv en anmeldelse
Produktkode: 6M-Oval-Black
Bredde: 6mm
Lavet af høj kvalitet polyester
Bruges typisk til sports sko
Kan strækkes 15%
OEKO-TEX®-certifikat godkendt