• 670+ solgt

  Ovale røde snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ingen Kan Hamle Op Med Dig og Dine Røde Ovale Snørebånd

  Atleter og motionister, røde ovale snørebånd er til jer - men pas på. Når man binder dem i sine løbesko for første gang er dem som at få et pludseligt boost af energi. De forvandler dine sko så du kan nå dit fulde potentiale, fordi de giver de præcise detaljer der er specifikt designet til en høj ydeevne. 

  Det ville ikke overraske os hvis disse snørebånd bliver bandlyste til professionelle sportsarragementer fordi de er en uretfærdig fordel (eller skulle jeg sige, en uretfærdig foddel?) 

  Dine fødder kommer til at ligne to ferrarier. Hvis du gerne vil have en fordel over konkurrenterne til et løb, burde du vide, at disse snørebånd ikke blot gør dig til en bedre løber, de virker også intimiderende. Når du har dem på kan du speede op som var du en racerbil. Og det sidste folk ser er en sky af røg i dit kølvand. 

  Men er disse snørebånd hurtigere nok til at du kan løbe over vand? Vi anbefaler ikke at du prøver, men hvis det virker ville det ikke overraske os. Faktisk kommer du måske til at flyve henover en sø med så brændende varm en hastighed, at du får alt vandet til at fordampe. 

  Røde ovale snørebånd er en øjeblikkelig klassiker, det er den ekstra kraft du tilføjer dine fødder før du pludselig befinder dig på målstregen. 

  Og med disse snørebånd, kommer enhver målstreg lidt tættere på. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-Red
  Bredde: 6mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bruges typisk til sports sko
  Kan strækkes 15%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt