280+ solgt

Ovale lilla snørebånd

39,95 DKK
Længde (cm)
Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Få Ekstra Power Med Ovale Lilla Snørebånd

Træder ind i fitnesscentret som en kongelig med lilla ovale snørebånd - de er ikke bare førsteklasses sportssnørebånd - de ser også helt fantastiske ud. 

Lilla er den perfekte blanding af rød og blå, og det er en fordel for atleten af flere forskellige årsager. Lilla er mere beroligende end den aggressive røde, så du kan kigge ned på dine fødder og berolige din hjertebanken, under en specielt intens trænings-session. Men den er mere fængslende end blå, så andre løbere med sikkerhed bemærker hvor godt du ser ud; en distrahering som kan koste dem førstepladsen. 

Ovale lilla snørebånd støtter både krop og sind. Med disse snørebånd fastspændt på fødderne kommer du til at føle og yde dit bedste, fra det øjeblik du træder ind i fitnesscentret. Faktisk tager nogle af vores kunder deres ovale snørebånd så seriøst, at det er en essentiel del af deres træningsudstyr, så de simpelhen ikke kan træne uden. 

Men uanset hvordan du udnytter dette fodtøjs-tilbehør og deres høje ydeevne, kommer de til at gøre din træningsrutine bedre, uanset hvilke fart du har. 


Skriv en anmeldelse
Produktkode: 6M-Oval-Purple
Bredde: 6mm
OEKO-TEX®-certifikat godkendt
Kan strækkes 15%
Bruges typisk til sports sko
Lavet af høj kvalitet polyester