• 520+ solgt

  Ovale orange snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look
  • Leveres direkte i din postkasse

  Ovale Orange Snørebånd Gør Dig Hurtigere Mil for Mil

  Orange ovale snørebånd er ligesom flammerne på siden af en sportsbil: de ser ikke kun fantastiske ud - de får også dine sko til at se fantastiske ud. 

  Men du skal ikke tro at snørebånd kun er en dekoration til dine sko. Dem som fulgte med dine sko da du købte dem er. At bruge penge på et par gode sko og så ikke opgradere snørebåndene er ligesom at købe et nyt jakkesæt og sætte det sammen med et gammelt, brugt slips. Og det ser ikke kun åndssvagt ud; hvis man er løber, er det direkte dumt. 

  For disse snørebånd opgraderer dit træningstøj. De er forskellen mellem at have en standard dag, og slå sin egen personlige rekord. De har en fleksibilitet, sikkerhed og styrke som er designet til både baner, ruter og indendørs træning. 

  Du kan sige det som vi alle tænker: disse snørebånd gør hele forskellen for sportsfolk og atleter. 

  Mange folk laver også den fejl at tro at ild har en rød farve. Men alle som har stirret ind i flammerne ved at ildens sande farve er den frygtindgydende orange. Og det eneste i verden som er mere intenst end denne farve? Det er din træning. 

  Du kommer til at brænde kalorier hurtigere end nogen anden i fitnesscentret. Din træner kommer til at tro at du træner uden ham eller hende. 

  Og med vores orange ovale snørebånd på fødderne, går der ikke lang tid før du selv bliver træner, og din træner bliver nødt til at følge med i dit træningsprogram, for at observere og lære. Hvis dem hvordan det skal gøres!


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-Orange
  Bredde: 6mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester