• 980+ solgt

  Ovale navyblå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Dyk Ned i Det Ukendte Med Marineblå Ovale Snørebånd

  Marineblå ovale snørebånd er specielt designet til frontløbere, så det er ikke tilfældigt at de matcher farven på himlen de første få minutter før solopgang: din morgenløbetur kommer på alle måder til at føles, se, og blive bedre med disse snørebånd. 

  Vi siger ikke at du bliver hurtigere. Vi siger bare at de komplimenterer din fart med uovertruffen fleksibilitet, friktion som gør at de aldrig går op, og holdbarhed - og alt dette gør dig til en motionsmaskine uden lige. 

  At sige du bliver ustoppelig ville være en underdrivelse. 

  Disse snørebånd bliver også et modstykke til din stil, ved enten at give et fundament til lyse farver, eller ved at komplimentere allerede mørke farver. 

  Og hvis dine løbesko har et mangefarvet mønster, som mange af dem jo har, kan dine marineblå snørebånd hjælpe til at guide dine nye beundreres blikke. Se dem måbe. De er imponerede. Det føles godt, ikke sandt? 

  Ikke for dine konkurrenter. De bliver distraheret, både af din højere ydeevne og af dine snørebånd som gør denne forandring mulig. (Og det faktum at du stjæler deres beundrere naturligvis) 

  Vi siger ikke at du nu kan løbe imod fjerne destinationer du aldrig før troede var muligt. Vores ovale marineblå snørebånd siger det. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-NavyBlue
  Bredde: 6mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester