• 610+ solgt

  Ovale mørkegrå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Mørkegrå Ovale Snørebånd Bringer Altid Torden Med Sig

  Løb hurtigt som et lyn med mørkegrå ovale snørebånd. De er designet til at gøre løbesko mere effektive, og gøre dig mere konkurrencedygtig. 

  På vej i fitnesscentret ser du fugle flyve forvitret rundt - dyr kan mærke når der er en storm på vej. 

  Parker bilen og tag imod komplimenter hele vejen op til døren. Fordi den alsidighed som mørkegrå har, gør at uanset hvilke farve dine sko har, passer mørkegrå perfekt til - uden undtagelse. På et lyst mønster af rød og orange, er disse snørebånd som en mørk røgsky. På kølige farver som blå og andre nuancer af grå, er de som en tåge over en stille sø. 

  Og hvordan føles de? 

  Du træder ud gennem fitness døren, og stedet virker splinternyt. Folk kan måske ikke engang genkende dig. Dine snørebånd har en premium fleksibilitet som samtidig har en uovertruffen sikkerhed. Og komforten bliver kun matchet af deres holdbarhed. 

  Vores mørkegrå snørebånd kommer til at leve længere end dine løbesko. Og med deres hjælp kommer du til at leve længere end alle folk i dit fitnesscenter, selv hvis det er et center for professionel sportudøvere. 

  Her er din nye vejrudsigt: hver gang du tager et skridt, lader disse snørebånd dig tordne frem. Og vejrudsigten for dine konkurrenter? Skyet, og med en risiko for nederlag. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-DarkGrey
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bredde: 6mm