• 380+ solgt

  Ovale mørkebrune snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ovale Mørkebrune Snørebånd Gør De Bedste Workouts Endnu Bedre

  Til terræn-løbere og stilede fitnessfolk over hele verden: Mørkebrune ovale snørebånd giver fleksibilitet, holdbarhed og alsidighed til alle slags fodtøj. 

  Der er en grund til dette mærke er alle professionelle atleters officielle snørebåndsmærke. De har besluttet det i plenum. (Det er ikke gjort officielt endnu, så du bliver nødt til at stole på os). 

  Uanset om du træner indendørs imens du ser tv-avisen, eller om du er til en eller anden slags intens træning, hvor du kravler gennem mudder imens muskuløse mennesker skriger motivationstrusler mod dig - de her snørebånd skuffer dig aldrig.

  Hvad er dit mål? At slå din personlige rekord? At slå verdensrekorden? Eller ganske simple at få stenhårde muskler? Eller arme der er så imponerende at enhver bodybuilder-fotograf forsøger at ringe til dig? Eller skal du bare kunne løbe hurtigt efter den drage du kom til at give slip på? 

  Det er ligemeget. 

  Fordi så snart disse mørkebrune ovale snørebånd er bundet på skoen, bliver de en del af din fod. Den subtile farve passer ind, og forstærker dine atletiske evner. Hvis du løber forhindringsløb kommer du måske til at tage to forhindringer på én gang. 

  Ja faktisk, med disse snørebånd, kommer til måske til at vinde det hele i kun et spring. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-Darkbrown
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bredde: 6mm