• 470+ solgt

  Ovale lysegrå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Med Lysegrå Ovale Snørebånd Kan Du Løbe Som Vinden 

  Løbesko er ikke komplette uden lysegrå ovale snørebånd. Punktum. 

  Kender du den følelse af at træde ind i en bygning med aircondition efter en god, lang løbetur i den varme sol? Disse snørebånds fleksibilitet tilbyder det perfekte niveau af åndbarhed, og giver den same følelse både før, under, og efter træning. 

  Du ved at det kan være direkte livsfarligt hvis dine snørebånd går op imens du løber på en stejl rute med skråninger på begge sider af stien. Den friktion vores snørebånd er så berømte for, sikrer at dine fødder altid er i trygge hænder. 

  Og farven er så alsidig som en farve kan være. Du ved ikke hvor mudret din næste løbetur bliver, så måske er hvid ikke den bedste farve. Men mørkegrå? For dig handler det om selv at skabe tordenvejret. 

  Ja, lysegrå er den perfekte middelvej, og disse snørebånd passer til alle farver, uden undtagelse. Det er derfor computere og browsere ofte er lysegrå eller sølv - uanset hvor farverig og levende vores skærme er, gør lysegrå altid billedet lidt mere sexet. 

  Hvad var det? Noget strøg forbi. Var det vinden? 

  Nej. Det var dig i dine lysegrå ovale snørebånd. Folk bliver ikke kun overraskede når du stryger forbi dem - de kommer heller ikke til at vide hvem du er. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-LightGrey
  Bredde: 6mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester