• 350+ solgt

  Ovale lysebrune snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Lysebrune Ovale Snørebånd Åbner Alle Ruter For Dig

  Vores lysebrune snørebånd leder tankerne hen på en løberute ved siden af en krystalklar sø - og de kommer til at lede andre folks øjne mod dine fødder. Og dig? Du kommer til at lede de andre løbere. 

  Vent et øjeblik. Påstår vi at disse snørebånd ikke kun får dig til at se fantastisk ud, men at de også gør dig hurtigere? 

  Nej vi påstår det ikke. Det ville jo være åndssvagt. Vi lover det. 

  Skabt af hårdt arbejde, sved og målrettethed: disse snørebånd er skabt til at booste din ydeevne. Deres fleksibilitet betyder at du kan runde hjørner så hurtigt og let at du måske komme til at efterlade en røgsky bag dig. Friktionen og holdbarheden sikrer at de ikke går op, og at de ikke flosser, hvilket ringere snørebånd jo ofte gør. Kunne du forestille dig at det skete i midten af dit sprint? Det behøver du ikke. Det er et mareridt du fra nu af aldrig behøver opleve. 

  Uanset om du løber din yndlingsrute rute ved siden af søerne hver tirsdag kl 7 om morgenen, på løbebåndet du er så glad for at du købte, eller i fitnesscentret rundt om hjørnet: disse snørebånd gør dig til den smarteste løber i miles omkreds. 

  Og jo hårdere du arbejder, des mere kan du mærke forskellen. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-LightBrown
  Bredde: 6mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester