• 360+ solgt

  Ovale lyseblå snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Lyseblå Ovale Snørebånd Optimerer Dine Løbesko

  Tag himlen med dig hvor end du går med lyseblå ovale snørebånd. De er skabt til de aktive, og der er ingen grænser for hvor højt du kan flyve med disse snørebånd på bundet på fødderne. 

  Bliv som Hermes, den græske gud med vinger på skoene. Hver dag når du nye højder. Dine løbesko kommer til at føles lettere, fordi de er mere komfortable. Og du kommer til at føle dig mere selvsikker, fordi du ved at disse elite sports-snørebånd er skabt til at følge dit tempo, uanset hvor mange krumspring og saltoer du laver. 

  Men tro ikke at de kun er skabt til let motionering. Farven er fængslende, stilet og viser en unik alsidighed. Vi lyver ikke når vi siger at kun meget få farver kan hamle op med disse snørebånd. Og det er ikke hver dag at man kan se ned på sine fødder, og se en smuk, skyfri dag.

  Når det så er sagt: hvis de matcher godt til skoene, får de folk til at miste mælet. 

  Den eneste ting der er bedre end at slå sin personlige rekord? At slå sin rekord imens man ser fantastisk ud. Eller måske at slå en verdensrekord. Men lad os nu ikke satse for højt. 

  Eller ved du hvad? Lad os satse højt. Ovale lyseblå snørebånd kommer til at sidde i dine yndlings-sko hver morgen, og vente på dig, så du er klar til at svæve afsted. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-LightBlue
  Bredde: 6mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bruges typisk til sports sko
  Kan strækkes 15%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt