• 1060+ solgt

  Ovale hvide snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Ovale Hvide Snørebånd Viser Hvem Du Er

  Ovale hvide snørebånd tager løbesko til det højeste niveau: det er snørebånd med den bedste ydeevne, til dig der yder mest. 

  Nå, du er allerede på det højeste niveau? Er du den nuværende indehaver af fem olympiske guldmedaljer? Eller er du den nye vinder af årets Spartatlon? 

  Godt! 

  Hvis det er sandt, kan disse snørebånd hjælpe dig med at nå et niveau som verden endnu ikke har set. 

  Ovale hvide snørebånd er til morgenløberne, dem som ikke har brug for et publikum - for dem er det nok bifald at høre lyden af deres fødder mod asfalten. De er til midnatsløberne som er ligeglade med at fodgængere tror at de er kriminelle der løber bag dem. Når det er tid til at motionere, er det tid til at motionere, og når der er mørkt, lyser disse hvide snørebånd vejen frem for dig. 

  Hvid er en kombination af alle farver, og det må være derfor den passer så godt til alt, selv hvid. Disse snørebånd ser perfekte ud på enhver slags sko, i enhver farve, og enhver nuance. Selvom det ikke er den bedste farve hvis man skal løbe på mudrede stier. (Mudder er det eneste hvid ikke passer sammen med). 

  Du er symbolet på den intense indsats. Og med ovale hvide snørebånd får du mulighed for at blande den mest intense indsats med den bedste stil.

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-White
  Bredde: 6mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  Bruges typisk til sports sko
  Kan strækkes 15%
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt