• 690+ solgt

  Ovale hot pink snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Dine Løbesko Har Drømt om Ovale Snørebånd i Pink 

  Dagene uden vores ovale snørebånd i pink er officielt ovre. Disse snørebånd er ikke bare specielt designet med den højeste ydeevne for øje. De giver ikke blot den ultimative kvalitet, fleksibilitet og komfort. Nej, de har også den stil som er skæbnebestemt til dig. 

  Se på de snørebånd du har nu. Altså, helt ærligt? Smid dem i skraldespanden så hurtigt som muligt. De her snørebånd er bedre. Punktum. Med sikkerhed. 100%. 

  Vi er fristede til allerede at bede dig om at sætte farten ned. Med den hastighed som du kommer til at have takket være disse snørebånd, er du måske farlig for omgivelserne. Hvis der ryger et par tagsten af husene når du løber forbi ville folk nok begynde at blive bekymret. Prøv at huske det imens du slår verdensrekorderne til højre og venstre. 

  Og du bliver overrasket over hvor fantastiske dine sko ser ud, fra den højre fod til den venstre, og det samme bliver alle omkring dig. Din personlighed kommer til at få et boost! Disse snørebånd pifter øjeblikkeligt ethvert par løbesko op, og hvis dine sko allerede har et skud pink i mønstret, er det jo nærmest deprimerende ikke at matche dem med disse snørebånd.  

  For at opsummere: din træning bliver snart endnu mere intens, og dine nye snørebånd i pink kommer til at se ikke mindre end fantastiske ud. 

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-HotPink
  Bredde: 6mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester