• 260+ solgt

  Ovale grønne snørebånd

  39,95 DKK
  Længde (cm)
  Længere til støvler » Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Grønne Ovale Snørebånd Optimerer Træningen 

  Dinne løbesko ryger op på næste niveau med grønne ovale snørebånd: de er omhyggeligt konstrueret til at gøre din træning endnu bedre. 

  Det her er det ekstra boost din workout-rutine har længtes efter (du burde nok starte med at sikre dig at løbebåndet i dit fitnesscenter kan gå hurtigt nok). 

  Det Grønne Lyn. Det er det som folk kommer til at kalde dig. For de her snørebånd er designet specifikt til atleter. Deres fleksibilitet er den perfekt blanding af frihed og sikkerhed. Man kunne sige at disse snørebånd er grønne lyn i sig selv. Og kombineret med dig? I bliver ustoppelige. 

  “Tager du doping?” kommer nogen til at spørge dig. Men du skal ikke blive fornærmet. Du skal bare pege på dine sko, og fortælle dem at din nye udholdenhed og fart er takket være dine nye grønne ovale snørebånd, og gå så tilbage til din workout.  

  Hvis du tager de her snørebånd med ud og spille golf kommer du måske til at slå til bolden, løbe, og være der i tid til at se din egen hole-in-one. 

  Måske er du ligeglad med hvordan du ser ud efter træning, men det skader ikke selvtilliden at se hvor stilet du er, før du går igang, og imens du er i gang. Disse snørebånd kan klare hvilket som helst pres du udsætter dem for under din træning. Og du ved at du kommer til at se fantastisk ud imens, hvilket gør at du kan fokusere 100% på din træning. 

  Grønne ovale snørebånd gør at du altid er et skridt foran, fordi de er skabt til folk som tager deres træning seriøst. 


  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: 6M-Oval-Green
  Bredde: 6mm
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt
  Kan strækkes 15%
  Bruges typisk til sports sko
  Lavet af høj kvalitet polyester