• Ortopædiske Indlæg Som Støtter Hele Foden

  195,00 DKK
  Størrelse
  Længere til støvler »
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Ortopædiske indlæg i fuld længde som kan lindre mange forskellige fodlidelser og -smerter. Indlæggene giver støtte til svangen på tværs og på langs af foden, samt på ydersiden af foden. Med andre ord, er du sikker på at alle delene af din svang er støttet. Indlæggene dækker hele foden og giver også en støddæmpende effekt for hælen uden at gå på kompromis med komfort. 

  Bedste indlæg mod Plantar Fasciitis

  Den rigtige svangstøtte reducerer belastningen på dine ledbånd fra tæerne til hælen. Svangstøtten hjælper også med at reducere hælsmerter ved at sørge for ekstra polstring og støtte. Den lindrer virkelig mange former for smerte og brændende sensationer i dine fødder. Indlæggene hjælper med fodlidelser som Achillessenebetændelse, platfod, forfodssmerter og mange flere.

  De bedste indlæg med svangstøtte

  Disse indlæg giver den perfekte svangstøtte for fodens tre svang, hvilket gør dem til en fantastisk løsning, uanset hvilken af dine svang som er faldet sammen. De er lette og super komfortable selv for folk med diverse fodlidelser.

  Skosåler mod supination

  Indlæggene støtter den ydre svang og forebygger dermed supination, som er det der sker når foden ruller udad når du bevæger dig. Indlæggene er designet specifikt til at støtte hele tiden. De polstrer fødderne og er behagelige selv når du er træt eller har en brændende fornemmelse i dine fødder. De er ortopædiske indlæg i fuld længde, hvilket gør dem i stand til at afhjælpe de fleste former for ubehag. Du kommer til at mærke en forskel med det samme.

  Hvis du har hælspor og oplever slem smerte som følge heraf, så burde du tjekke vores "Hælstøtte Plus" ud i stedet da de har ekstra polstring, som er designet til at mindske smerter opstået af hælsporer.

  Indlæggene passer de fleste sko. Hvis dine sko er meget tætte, anbefaler vi at du tjekker vores andre ortopædiske indlæg ud i stedet. Den mindre version af dette indlæg er kun 3/4 i længden så der er plads til dine tæer, uden at dine fødder mister den nødvendige støtte.

  Hvis du skal stå eller gå i lange perioder om dagen og oplever smerte og ømhed i dine fødder, så kommer du til at elske disse indlæg. De er enormt effektive mod netop dette.

  Vi anbefaler at du tager dem i brug med det samme for at forebygge enhver lidelse. Nogle lidelser kan blive meget slemme med tiden - før eller siden, kan det være for sent.


  Skriv en anmeldelse