Fuldt Understøttende Ortopædiske Indlæg - 3/4 Længde

125,00 DKK
Størrelse
Længere til støvler »
par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

Disse 3/4 lange ortopædiske indlæg kan afhjælpe næsten hvilken som helst fod-relateret lidelse med den mulige undtagelse af lidelser som er forudsaget af en mangel på stødabsorbering, typisk set ved slem supination (når foden ikke ruller nok indad) eller pronation (når foden ruller for meget indad). Indlæggene støtter alle din fødders svang, den såkaldte medial- (mod midten), lateral- (på siden) og den transversal (længdegående) svang.

Disse indlæg absorberer også stød mod hælen og sikrer samtidig, at hele din fod er understøttet. Indlæggene gør et fantastisk stykke arbejde med at lindre forskellige slags fodsmerter. De hjælper også imod lidelser som Plantar Fasciitis, Akillessenebetændelse, Hælspore, Platfod og blå mærker. Indlæggene sikrer at du bevarer den rigtige positur for hele foden og ikke kun svangen.

Indlæg mod supination

Disse ortopædiske indlæg støtter også den ydre side af svangen for at undgå supination. Der er ingen dele af svangen som ikke er understøttet med disse indlæg. Det styrker dine muskler at have dem på fordi de sørger for at dine fødder opretholder den rigtige positur. Med tiden vil du kunne holde op med at bruge dem og stadigvæk bevare den rigtige positur når du ikke har dem på. Du kan også bare blive ved med at have dem på da de er komfortable og da der ingen skade sker i at have ekstra støtte, selv når du ikke har brug for det.

Produktet er yderst komfortabelt og let. Det er lavet af holdbart vegetabilsk garvet læder som har en fugtabsorberende effekt.

Bedste indlæg med svangstøtte

De ortopædiske indlæg er lavet med den største omhygge for at absorbere stødet for dine hæle, støtte din svang og lindre smerte og forebygge ubekvemligheder med et øverste lag af ægte vegetabilsk garvet læder. Den rigtige støtte til din fods svang forebygger et utal af nutidige og fremtidige problemer. Den støddæmpende effekt giver alverdens komfort. Du kommer særligt til at værdsætte dine indlæg, hvis du i forvejen har problemer med en fodlidelse.

De giver dig den helt rigtige støtte. De er ikke for bløde - for bløde indlæg gør dine fødder hurtigt trætte. Enhver med dårlig positur ville have gavn af disse ortopædiske indlæg medmindre det holdningsmæssige problem skyldes forskellige benlængder. I så fald, så tjek vores "Hælstøtte" eller "Hælstøtte Plus" ud.

Disse 3/4 lange indlæg er ideelle hvis du ikke har for meget plads forrest i skoen. Hvis det ikke er tilfældet, så anbefaler vi de ortopædiske indlæg i den fulde længde i stedet. Indlæggene passer næsten til alt slags skotøj. De er enormt alsidige, da de kun er 3/4 af den normale størrelse. De kommer i et hav af forskellige størrelser. Vælg blot den som svarer til din skostørrelse.

Skriv en anmeldelse