• Fuldt Understøttende Ortopædiske Indlæg - 3/4 Længde

  125,00 DKK
  Størrelse
  Længere til støvler »
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Disse 3/4 lange ortopædiske indlæg kan afhjælpe næsten hvilken som helst fod-relateret lidelse med den mulige undtagelse af lidelser relateret til forskel i benlængden. Indlæggene støtter din svang på indersiden (medial), på ydersiden (lateral), samt den tværgående svang (transversal). Du er med andre ord sikret korrekt støtte til hele foden.

  Disse indlæg absorberer også stød mod hælen og sikrer samtidig, at hele din fod er understøttet. Indlæggene gør et fantastisk stykke arbejde med at lindre forskellige slags fodsmerter. De hjælper også imod lidelser som Plantar Fasciitis, Akillessenebetændelse, Hælspore, samt Platfod. Indlæggene sikrer at du bevarer den rigtige positur for hele foden og ikke kun svangen.

  Indlæg mod supination

  Disse ortopædiske indlæg støtter også den ydre side af svangen for at undgå supination. Der er ingen dele af svangen som ikke er understøttet med disse indlæg. Det styrker dine muskler at have dem på fordi de sørger for at dine fødder opretholder den rigtige positur. Med tiden vil du kunne holde op med at bruge dem og stadigvæk bevare den rigtige positur når du ikke har dem på. Du kan også bare blive ved med at have dem på da de er komfortable og da der ingen skade sker i at have ekstra støtte, selv når du ikke har brug for det.

  Produktet er yderst komfortabelt og let. Det er lavet af holdbart vegetabilsk garvet læder som har en fugtabsorberende effekt.

  Bedste indlæg med svangstøtte

  De ortopædiske indlæg er lavet så de absorberer stød for dine hæle, støtter din svang, samt lindrer smerte. De forebygger desuden ubekvemligheder med et lag af ægte vegetabilsk garvet læder øverst. Den rigtige støtte til din fods svang forebygger et utal af nutidige og fremtidige problemer. Den støddæmpende effekt giver sublim komfort. Du kommer særligt til at værdsætte disse indlæg, hvis du i forvejen har problemer med en fodlidelse.

  De giver dig den helt rigtige støtte uden at være for bløde. For bløde indlæg gør hurtigere dine fødder trætte. Enhver person med dårlig positur ville have gavn af disse ortopædiske indlæg medmindre det holdningsmæssige problem skyldes forskellige benlængder. I så fald anbefaler vi du tjekker vores "Hælstøtte" eller "Hælstøtte Plus". Disse kan kompensere for forskellig benlængde.

  Disse 3/4 lange indlæg er ideelle hvis du ikke har ekstra plads forrest i skoen. Hvis dine sko ikke sidder tæt forrest i skoen, så anbefaler vi de samme ortopædiske indlæg i den fulde længde i stedet. Indlæggene passer næsten til alt slags skotøj. De kommer i et hav af forskellige størrelser. Vælg blot den som svarer til din skostørrelse.

  Skriv en anmeldelse