• Neon Orange OFF-WHITE Snørebånd

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

  Orange OFF-WHITE snørebånd

  Disse OFF-WHITE replika snørebånd i orange giver enhver sneaker i din garderobe det ekstra; for det ultimative partnerskab kan de bruges med en hvilken som helst Air Max-, Jordans- eller Prestos-model. Disse snørebånd matcher også farven i den originale OFF-WHITE Nikes "The Ten" Air Presto udgave. De er også en god erstatning til dine OFF-WHITE sko.

  Fuldender dine Air Max

  Virgil Ablohs OFF-WHITE snørebånd blev ikoniske med kollektionen "The Ten", hvor folk fik en chance for at få en high-end sneaker og tilpasse den præcis som de havde lyst. Selv hvis du ikke var heldig nok til at få en "OFF-WHITE" Nike sneaker, så vil vi gerne give dig muligheden for at tilpasse dine sneakers på samme måde!

  De bedste snørebånd online, vi garanterer det

  Vi er stolte over at levere OFF-WHITE snørebånd i den højeste kvalitet, tættest muligt på de autentiske snørebånd men uden det kæmpe prisskilt. Skulle du dog ikke være tilfreds med dine snørebånd, så giver vi dig en refundering uden at stille spørgsmålstegn eller bede dig om at sende produktet tilbage. Bestil risikofrit i dag!

  Skriv en anmeldelse
  Produktkode: off-white-neonorange
  Kan strækkes 16%
  Bredde: 8mm
  Lavet af høj kvalitet polyester
  OEKO-TEX®-certifikat godkendt