• 100+ solgt

  Sorte Elastiske Silikone Snørebånd (No-Tie)

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Skidt og støv afvisende og helt vandtætte
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Sorte elastiske silikone snørebånd. - Forvandler nemt dine sko til et par sjove slip-ons

  Sæt dine nye silikone snørebånd i og dine sko er forvandlet til slip-ons med et snuptag.
  Uanset skostørrelse eller stil behøver du aldrig mere bruge tid på at binde dine sko, falde i snørebåndene eller bekymre dig om, at de sætter sig fast i cykelkæden.
  Kort sagt; disse snørebånd giver dig tid til at gøre meget mere af det, der er vigtigt.

  Passer i 90% af alle sko og sneakers (både børn og voksne). 16 silikone strips (8 pr. sko)

  Dette sæt bestående af 16 silikone strips (8 pr. sko) er produceret til både børn og voksne og passer i alle løbesko og sneakers.
  Snørebåndene er elastiske, hvilket betyder, at de kan strække sig op til dobbelt længde og dermed sikre dig optimal komfort og pasform.

  Slidstærkt silikone materiale, der vil overleve dine sko!

  Disse snørebånd vil helt sikkert holde længere end dine sko. Du behøver hverken bekymre dig om at købe nye snørebånd - eller at binde dem. Derfor er de perfekte til både legende børn og voksne på eventyr.
  Til forskel fra stofsnørrebånd er disse snørebånd smuds- og vandafvisende og derfor nemme at vedligeholde, så du kan glæde dig over skinnende rene sko hver eneste dag.
  Skulle de blive beskidte, kan du nemt tørre dem af med en fugtig klud, og de bliver så gode som nye igen. Silikone snørebånd holder til det hele - om du skal i skole eller planlægger at bestige et bjerg.

  Fås i flere farver

  Både børn og voksne kan med silikone snørebåndet boltre sig i farver og tilpasse deres sneakers, præcis som de ønsker. Sort passer til alt og et godt sted at starte. På få minutter kan du udskifte snørebåndene med en ny farve. Mulighederne er uendelige og afhænger udelukkende af din kreativitet.

  3 trin, der forvandler dine sko til slip-ons

  Når du har taget de gamle snørebånd ud, er du kun få minutter fra en helt ny fodtøjsoplevelse. Først skal du sortere snørebåndene efter nummer. Derefter indsættes begge ender i hullerne på den første sko. Trin 3: gør det samme med den anden sko.
  På næsten ingen tid kan du hoppe i skoene og føle dig klar til alt.
  Skriv en anmeldelse