• 10+ solgt

  Røde Elastiske Silikone Snørebånd (No-Tie)

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Skidt og støv afvisende og helt vandtætte
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Røde no tie silikone snørebånd forvandler dine sko til slip-ons.

  Når du modtager dine nye, røde, no tie silikone snørebånd, er du kun et par minutter fra at nyde følelsen af et par helt nye sko. Snørebåndende er nemme at sætte i og passer til næsten alle sneakers med maks. 8 huller, og er slidstærke nok til at overleve selve skoene. Du behøver aldrig at binde dine sko igen eller snuble over snørebånd, der er gået op eller knækket. Det er den perfekte kombination af stil og komfort til både børn og voksne - skabt med kvalitet og sikkerhed for øje. Alt dette + gratis forsendelse får du til en konkurrencedygtig pris.

  One size, der passer til hele familiens sko.

  Børnene elsker de sjove farver, de voksne elsker komforten, og alle elsker følelsen af ​​sko, der passer perfekt uden at skulle snøres. Disse elastiske silikone snørebånd kan strække sig til dobbelt længde og passer derfor til sko i både børne- og voksenstørrelser. Sneakers, løbesko, fritidssko eller hvad du måtte ønske at forvandle til slip-ons, vil med disse røde silikone snørebånd både føles bedre, se bedre ud og være nemmere at få på.

  Nemme at sætte i.

  Dine nye røde snørebånd vil komme nummeret, hvilket angiver hvor på skoen, de skal sidde. Derfor er det en god idé at sortere dem, inden du går igang. Derefter trykker du blot hver ende af snørebåndet i det matchende hul.
  Du modtager 16 stk. i alt - 8 til hver sko. De fleste sko har ikke mere end 8 huller, men skulle du eje et sådant sjældent par, vil silikone snørebåndene desværre ikke passe.

  Stort udvalg af farver giver mange muligheder.

  Rød er et godt valg, der går godt med de fleste andre farver. Især sneakers, der allerede indeholder rød som en del af designet. 
  Men med vores silikone snørebånd er det kun din fantasi, der sætter grænser. Du kan f.eks. blande farverne og skabe en sko med forskellige farver på hvert andet snørebånd. Mulighederne er uendelige og giver dig frihed til at være kreativ og skabe dine helt egne unikke sko. - Lige som du vil have dem!

  Silikone snørebånd er slidstærke, vandtætte og ekstremt smudsafvisende.

  Støv og snavs binder ikke til silikone, og en fugtig klud er nok til at rengøre dem, hvis de alligevel skulle få en plet. (Det samme kan vi desværre ikke sige om skoene, hvorfor regnpytter og mudderhuller frarådes). Faktisk lover vi, at disse snørebånd vil holde længere end ethvert par sko, du nogensinde kommer til at eje.

  Sjove snørebånd til overkommelig pris.

  Den højeste kvalitet til de laveste priser + gratis forsendelse betyder, at du allerede nu kan begynde at glæde dig til dit næste sæt snørebånd. Tvivler du? Bare vent til du første gang er smuttet i dine nye slip-ons på et splitsekund.
  Skriv en anmeldelse