• 10+ solgt

  Neon Grønne Elastiske Silikone Snørebånd (No-Tie)

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Skidt og støv afvisende og helt vandtætte
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Neongrønne no tie silikone snørebånd forvandler dine sko til slip-ons.

  Når du udskifter dine gamle, traditionelle snørebånd med silikone snørebånd, forvandles de til slip-ons med et trylleslag. Forestil dig aldrig mere at skulle binde dine sko. Det betyder, at du sparer tid (faktisk omkring 973 timer på et liv). Du beskytter ryg og knæ ved ikke at skulle bøje dig ned mindst to gange om dagen, og med denne neongrønne farve, får du et par unikke løbesko, der stråler!

  Silikone snørebånd passer i sko til både børn og voksne.

  Det eneste krav er, at hver sko har 8 huller eller færre, da dette sæt indeholder 16 neongrønne silikone strips i alt. Silikonen kan strækkes til dobbelt størrelse, hvilket giver dig perfekt komfort - ikke for stram og ikke for løs - uanset din skostørrelse. Derfor kan både børn og voksne nyde bekvemmeligheden ved slip-ons i markedets mest spændende farver.

  Et materiale, der holder til det hele.

  Silikone afviser støv, mudder og snavs bedre end noget tekstil, og så er det vandtæt. Skulle du få en plet, rengøres snørrebåndene let med en fugtig klud. Silikone er utroligt holdbart, hvilket betyder, at snørebåndene vil overleve dine sko. Med silikone snørebånd er der ingen grund til at bekymre sig om trævlede og knækkede snørebånd. På et sekund er du smuttet i skoene og kan tænke på noget vigtigere resten af dagen.

  Neongrønne silikone snørebånd er nemme at sætte i.

  Når du modtager din pakke, finder du 2 sæt snørebånd, der er nummereret fra størst til mindst - fra tå til ankel. Pres begge ender af de elastiske strips i de matchende huller, og du er klar til at smutte ud af døren.

  Mix neongrøn med et væld af andre farver.

  Vi tilbyder silikone snørebånd i en bred vifte af farver. Vælg mellem neutrale farver som hvid, sort og to nuancer af grå til iøjenfaldende farver som hot pink eller .. neongrøn.
  Du bestemmer præcis, hvordan dine nye slip-ons skal se ud.
  Kan det blive bedre? Ja! Vi tilbyder både prisgaranti og gratis fragt.
  Skriv en anmeldelse