• 40+ solgt

  Mørkegrå Elastiske Silikone Snørebånd (No-Tie)

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Skidt og støv afvisende og helt vandtætte
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Mørkegrå silikone snørebånd forvandler dine sko til slip-ons.

  Gør dig klar til den perfekte kombination af stil og komfort. Mørkegrå silikone snørebånd giver dig et spændende nyt look, og samtidig behøver du aldrig mere bøje dig ned for at større dine sko. Disse snørebånd forvandler nemlig dine sko til slip-ons.
  Hvad er fordelen spørger du? Du har brugt omkring 973 timer af dit liv på at binde dine sko (jeps, det er halvanden måned). Vil du ikke hellere bruge tiden på noget sjovere? Det vil vi.

  Elastiske silikone snørebånd passer både børn og voksne.

  Om det er børne- eller voksensko passer disse snørebånd. Derfor kan hele familien nyde godt af denne unikke blanding af klassisk og moderne komfort - med god stil.
  Da snørebåndene er lavet af silikone, kan de strække sig til dobbelt længde, hvilket sikrer komfort og pasform til både børn og voksne. Snørebåndene passer til stort set alle sko med 8 huller eller mindre.

  Vælg imellem en bred vifte af farver - Style dine sko i alle regnbuens farver.

  Du kan være sikker på, at vores priser er konkurrencedygtige, især kvaliteten taget i betragtning. Og med den gratis forsendelse? Ja, så har du ikke råd til andet end et nyt, unikt look. Skift stil med forskellige farver - kun din fantasi sætter grænser. Du kan vælge 2 eller 3 farver snørebånd i samme sko, eller holde det helt enkelt med blot én farve. Uanset hvad du vælger, er du garanteret sko, der ser fantastiske ud.

  Nemme at sætte i dine sko.

  No tie snørebånd sørger for at dine snørebånd aldrig går op. Men det betyder ikke, at de er vanskelige at sætte i. Dine mørkegrå silikone snørebånd sidder helt fast, når du har sat dem i hullerne. Sørg blot for at skoene har maks. 8 huller, da sættet leveres med 16 stk. snørebånd (8 til hver sko).

  Mørkegrå silikone snørebånd er skabt til at holde.
  Disse snørebånd vil overleve dine sko, men de gør mere end det. Silikone er vandtæt og ekstremt smudsafvisende. Skulle de alligevel samle lidt støv eller snavs, er det hurtigt og nemt at rengøre dem med en våd klud. Mens stofsnørebånd hurtigt falmer og misfarves, vil disse snørebånd holde længere tid end dine sko.

  Bedre end traditionelle snørebånd.

  Mørkegrå silikone snørebånd er et eksempel på fodtøjsinnovation til efterfølgelse. For hvad er fremtiden for mode, hvis ikke den er den ultimative balance mellem komfort og stil? Gå fremtiden i møde med et par personlige slip-ons. Og glæd dig til at tage din sko på. Hver gang!
  Skriv en anmeldelse