• 80+ solgt

  Hvide Elastiske Silikone Snørebånd (No-Tie)

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Skidt og støv afvisende og helt vandtætte
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Hvide no-tie silikone snørebånd forvandler dine sko til behagelige slip-ons.

  Er du træt af at bruge din tid på at binde dine sko, klager din ryg eller ben over at bøje sig ned, eller leder du efter et unikt og komfortabelt tilbehør til dit fodtøj uden grimme knuder og snører der hænger til hver side? - Så er du kommet til det rigtige sted. Brug få minutter på, at sætte dine nye hvide silikone snørebånd i, og du vil aldrig behøve at bøje dig ned eller bruge din tid på at binde dine sko igen (Ja, du har hørt rigtigt!) Derudover får du både renere og sjovere løbesko eller sneakers. Elastiske snørefri snørebånd er en af de opfindelser, der har gjort online shopping meget sjovere.

  En størrelse passer alle sko - både til voksne og børn. 
  Medmindre dine sneakers har mere end otte huller, passer og fungerer vores hvide silikone snørebånd. Silikone materialet kan strække sig til dobbelt længde uden at løsnes, hvilket sikrer en behagelig pasform uanset din skostørrelse. Derfor passer de også både børn og voksne.
  Ud på løbetur? Bestige et bjerg? Eller bare på vej til skole? Disse snørebånd er perfekte til ethvert eventyr.

  Slidstærke, vandtætte og ekstremt støv- og pletafvisende.
  No-tie snørebånd er slidstærke, vandafvisende og ekstremt afvisende overfor støv og snavs, som ikke binder til silikone snørebånd som på de traditionelle stofstørrebånd, der fulgte med dine sko. Disse snørebånd vil uden tvivl overleve dine sko. De er vandtætte og kan rengøres med en minimal indsats. En fugtig klud vil tørre alle pletter væk, og de vil se ud som nye igen. At kalde disse sko bekvemme er slet ikke dækkende for den komfort, du vil opleve ved at forvandle dine sko til slip-ons. - Og du kan være sikker på at få snørebånd med markedets længste holdbarhed.

  Silikone snørebånd er nemme og hurtige at sætte i. 
  Når dine 16 snørebånd ankommer (8 til hver sko), sorterer du dem fra mindste til største størrelse (de er nummererede). Hver ende har et hak, som du skubber ind i modsatte hul i dine sko.
  Derefter hopper du i skoene. Seriøst! Så nemt er det.

  Personlige sko med en bred vifte af farver.
  Hvide silikone snørebånd er et godt sted at starte, da det er en farve, der går til alt. Du kan dog også vælge mellem vores andre farver; bl.a. rød, sort, lilla, blå, grå (mørk og lys) og mange flere. Forestil dig et par sneakers, med forkskellige farver på hvert andet snørebånd. Mulighederne er ubegrænsede … og det er det, der gør det sjovt! 

  Hele familien får tid til det vigtiste.
  Hvem kunne ikke bruge lidt ekstra fritid? Både børn og voksne er vilde med hvide silikone snørebånd. De er god stil, komfort og perfekt pasform. Det er sandt, hvad de siger: i sidste ende er det de små ting i livet, der gør en forskel. Disse snørebånd er et godt eksempel på netop det. Så hvad venter du på? Få dig et par i dag. Vi GARANTERER, at de ikke skuffer.
  Skriv en anmeldelse