• Mørkebrune "No-Tie" snørebånd til pæne sko

  44,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Gør alle slags sko til slip-ons

  Kombiner stil og komfort med brune no-tie snørebånd til pæne sko.

  Det første du vil lægge mærke til, når du smutter fødderne i dine nye slip-ons er, hvor godt dine brune no-tie snørebånd ser ud. Og det er godt, for det første andre lægger mærke til er dine sko. For at blive opmærksom på komforten, behøver du kun at tage få skridt. De har den perfekte stramhed, der sikrer, at dine sko aldrig er hverken for stramme eller for løse. Vores brune no-tie snørebånd til pæne sko er specielt designet og testet med henblik på at give både fashion  og funktionalitet. Vent bare til du selv oplever dem. 


  Gør lædersko til slip-ons.

  Konceptet er simpelt. Så simpelt, at vi ikke forstår, hvorfor alle ikke gør det. Når dine brune no-tiesnørebånd ankommer, skal du blot fjerne de snørebånd, der kom med dine sko. Sæt derefter begge ender af snørebåndet i skohullerrne. Så simpelt er det! Hvis du afsætter 10 minutter til at sætte snørebåndende i, får du 8 minutter i overskud. Træd i dine slip-ons — intet behov for at snøre eller justere — og du er ude af døren.


  Behagelig pasform, der aldrig skal justeres.

  Hvis du kun sjældent (eller aldrig) justerer dine snørebånd for mere komfort, så garanterer vi, at du så godt som aldrig vil føle behov for at justere dine brune no-tie silikone snørebånd. De er fremstillet til at kunne passe i enhver pæn sko, hvor de nænsomt og komfortabelt holder dine fødder på plads. Når først de sidder i dine sko, behøver du aldrig mere besvære dig med at bukke dig ned for at binde dine sko. 


  No-tie snørebånd giver et diskret og stilfuldt look. 

  Brun er en klassisk farve som passe godt til alt. Fra ure til bælter, er brun et sikkert og stilfuldt valg. Med disse silikone snørebånd af høj kvalitet, vil dine sko sansyndligvis imponere, særligt i selskab med de falmede, trævlede stof-snørbånd, som alle andre går med. Men det er kun indtil de ser dine lædersko med no-tie snørebånd og vil have at vide, hvor du har købt dem. Send dem videre til os  – ligesom dig, vil de ikke blive skuffede. 


  Høj kvalitet og slidstyrke, der er nem at rengøre.

  Brun er allerede en farve, der er god til at skjule ridser og smuds, og du ønsker selvfølgelig at bruge dine silkonesnørebånd i kombination med dine pæne sko.  For at komme enhver plet til livs, skal du blot tørre dem af med en fugtig klud. Det er det! Disse snørebånd vil aldrig falme eller trævle, og de er lavet i en kvalitet, der sikrer, at de holder længere end ethvert par sko. Det betyder ikke noget, om det er lædersko eller sneakers. Snørebåndene vil overleve dem. 


  Brune, no-tie snørebånd til pæne sko med FeetUnique Garanti.

  Der er 100% garanti på alle ordre. Hvis du ikke modtager præcis det produkt, du forventer, refunderer vi beløbet. Udover den gode pris og gratis fragt i hele verden, får du den bedste kvalitet. Hvis ikke du er tilfreds, behøver du ikke engang at sende varen retur.  Så sikre er vi på, at du bliver forelsket i dine nye, brune, no-tie snørebånd til pæne sko. De er alt, hvad du ønsker, produceret af mennesker, der sætter en ære i det.  

  Skriv en anmeldelse