• Mønster Snørebånd

  Mønstrede Snørebånd er til Virkelig Unikke Fødder

  Vi tror på at snørebånd er den ultimativt mest undervurderede måde at bruge mode til at udtrykke sig selv på. De kalder det for en runway, men på trods af det er snørebånd aldrig repræsenteret! Men eftersom du er her på siden, kan vi allerede se at du er en af os, en som værdsætter det sjove og det usædvanlige, det skøre og det kreative. Det eneste spørgsmål er: hvilket par vælger du, og skal vi være bedste venner?

  220+ solgte produkter
  220+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Længde (cm):

  Længere til støvler »
  par par par
  50+ solgte produkter
  50+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  20+ solgte produkter
  20+ solgt

  Længde (cm):

  par par par
  70+ solgte produkter
  70+ solgt

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Længde (cm):

  par par par

  Andre kategorier

  Detaljerne til Mønstrede Snørebånd

  - Bredde 10 millimeter
  - Materiale: Polyester, vævet i et kraftigt mønster som giver uovertruffen robusthed
  - Passer til: Enhver type sko uden undtagelse!
  - Stræk: 7%
  - Holdbarhed: 9/10
  - Fås i 9 længder: 70 cm, _, 110 cm, 130 cm, 150 cm, 175 cm, 200 cm, 250 cm og 300 cm.


  Karakteristiske Erstatningssnørebånd

  Vores mønstrede snørebånd flosser og falmer aldrig, så de er perfekte som erstatningssnørebånd, med lad os være ærlige her, det handler mere om kedsomhed, ikke sandt? Du har et par sko med uendeligt potentiale, og dog fulgte der et par snorke-fremkaldende snørebånd med i æsken. Skab en ægte stil, vælg den ægte vare, og ikke det par billige, farveløse, upersonlige snørebånd, som fulgte med dine sko.

  Fodtøjs Funktioner Som Du Ønsker

  Den høje friktion som alle vores snørebånd har, betyder at de aldrig går op, og de her mønstrede snørebånd fås i en stor variation af længder. Stræk-fleksibiliteten er 7% som er godt og tæt, uden at være for stramt. De er også holdbare, så du kan være selvsikker, uanset hvilket terræn, hvilken aktivitet eller hvilken slags sko du befinder dig i. Hvis du er selvsikker nok til at bruge mønstrede snørebånd der får øjne til at poppe, vil vi også give dig en kvalitet som du kan stole på.

  Populære Samlervarer

  Hvis din vennegruppe ikke har en person som ankommer med et nyt par mønstrede snørebånd hver gang i hænger ud, så bliver du nødt til at blive den person. Med vores brede vifte af stilarter, temaer og farvekombinationer, kan du mikse og matche ligeså meget du vil. Har du et par røde sko? Hvorfor ikke få snørebånd med mariehøns? Skal du til rockkoncert iført dine hvide sneakers? Vi har snørebånd med sorte og røde dødningehoveder som med sikkerhed pifter stemningen op. For at sige det simpelt, du skal nok til at anskaffe dig et nyt klædeskab, kun til snørebånd.

  En Bred Vifte af Forskellige Designs

  Vores enorme team af forskere, videnskabspersoner, og andre folk med fine titler har gennemset de nyeste trends, mønstre og interesser i vores globale samfund, og det har gjort at vi har kunne skabe en eklektisk samling som dækker alle præferencer, stilarter og hobbyer. Hvis du ikke kan finde et par snørebånd som er perfekte til dig, så sig til. Vi tager rent faktisk imod forslag, så i må endelig ikke tøve. Og i mellemtiden, hvorfor ikke så vælge din anden favorit?

  Er Perfekte som Gaver

  Vi vil vædde med at du nok ikke engang har overvejet snørebånd som den perfekte gave til familiens Sneakerhoved. Uanset om de er til det sjove eller seje, det søde eller sofistikerede, så er der ingen som ikke bryder sig om et spritnyt par snørebånd som passer perfekt til deres personlighed. Plus, vores snørebånd er certificeret af OEKO-TEX® STANDARD 100, hvilket betyder at de er miljøvenlige.

  Den Bedste Kvalitet, Pris, og Returret

  Vores mønstrede snørebånd holder bogstaveligt talt for evigt, de er i så høj kvalitet, og så holdbare, at returretten aldrig udløber. Vi er sikre på at det ville kræve en hær at få dig til at give slip på de her snørebånd, så snart du er blevet knyttet til dem, og til kun 39,95 kroner, og med gratis fragt, er det jo ikke til at stå for. Det er ikke for at blære os, men vi bliver altså nødt til at blære os lidt.