Memory foam indlæg

120,00 DKK
Størrelse
Længere til støvler »
par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

Vi ved alle sammen hvor blødt memory skum er. Det kan tilpasses enhver størrelse, hvilket gør det til det perfekte materiale for beroligende og terapeutiske indlæg. Det tilpasser sig dine fødder, så du kan være sikker på at de er rare at have på hver gang du sætter dine fødder i dine sko.

Memory skum fordeler også din vægt godt i skoene og er smertelindrende. De stopper dig fra at føle dig træt, så de er ideelle for folk som står meget op i løbet af dagen.

Indlæg i memory skum for den ultimative komfort

Memory skum indlæg lindrer hælsmerter, svangsmerter og smerter for folk der lider af plantar fasciitis. Det gør de fordi de er bløde og tilpasser sig dine fødder. Det er af samme grund de tilbyder den ultimative komfort. Intet kan sammenligne sig når det gælder blødhed. Det er ikke en følelse der kan beskrives - den skal prøves!

Indlæggene i memory skum kan også lindrer smerter forudsaget af for meget tryk, hård hud, hælspor og nerveknuder. De sørger for at din fod er afbalanceret i dine sko. Hvis din smerte er blevet værre, burde du tage et kig i vores ortopædiske kategori i stedet.

Vores memory skum indlæg hjælper med at distribuere vægten lige i dine sko og lindrer tryk på forfoden. De stopper din fod fra at rulle, giver dig den nødvendige svang-understøttelse og absorberer stød for din hæl når du træder ned. De er også super lette.

De mest komfortable indlæg

Disse indlæg er det bedste valg for folk som værdsætter stil og komfort. De tilpasser sig din fods unikke størrelse, så de føles tætsiddende og bløde for dine fødder. Memory skum indlæg hjælper med at forbedre positur og sørger for at du undgår skeletomuskulære problemer. Dårlig positur er den ledende årsag til ryg- og knæsmerter. Smerte er et af de første symptomer på at du er ved at udvikle et fysisk problem. Memory skum er derfor en god investering for dit helbreds skyld.

Hvis du har problemer med ildelugtende fødder, så anbefaler vi at du tager et kig på vores "Refresh" trækul poser sammen med vores "Refresh" indlæg. De absorberer fugt og sørger for at dine sko forbliver friske når du ikke har dem på.

Indlæggene er bedst for dig som går eller står i længere perioder. Det er typisk i sådanne tilfælde at du bliver træt og begynder at opleve smerter. Du kan også bruge dem når du løber, men hvis du har en forkærlighed for marathoner så tag et kig i vores performance kategori i stedet.

Vores memory skum indlæg kommer i størrelser mellem 36 og 47. Hver størrelse som de tilbydes i, dækker to skostørrelser.

Skriv en anmeldelse