• 20+ solgt

  Lysegrå Elastiske Silikone Snørebånd (No-Tie)

  59,95 DKK
  Længde (cm)
  Hjælp mig med at vælge en længde
  par par par
  • Gør alle slags sko til slip-ons
  • Bind aldrig snørebånd igen
  • Skidt og støv afvisende og helt vandtætte
  • Elasticiteten giver en behagelig pasform

  Lysegrå no tie silikone snørebånd forvandler dine sko til slip-ons.

  Med lysegrå silikone snørebånd behøver sneakers og løbesko (i alle størrelser) aldrig at blive bundet igen. Tag de gamle stof-snørebånd ud og sæt de lysgrå silikone snørebånd i på få minutter. Så nemt får du et par nye slip-ons, der passer til din smag og livsstil. Materialet er utroligt holdbart, da silikone modstår både almindeligt slid og udendørsaktiviteter.
  Her får du høj kvalitet til en billig pris med gratis fragt i hele verden.

  Lysegrå silikone snørebånd passer i de fleste sko til børn og voksne.

  1 sæt silikone snørebånd leveres med i alt 16 silikone strips - 8 til hver sko. De passer derfor til sko med otte huller eller mindre. Det elastiske silikone-materiale kan strækkes til dobbelt længde uden at blive for stramt eller for løst, hvilket betyder, at de passer til både børne- og voksensko.

  Elastiske snørebånd af silikone er støv-, plet- og vandafvisende.

  Snavs og støv sætter sig nemt i traditionelle stof-snørebånd, men med disse silikone snørebånd, vil det aldrig være et problem. De er både støv- og pletafvisende + 100% vandtætte. Skulle de alligevel få en plet, fjernes den let med en fugtig klud, og de vil være så gode som nye igen.

  Få unikke sko med et væld af sjove farver.

  Med lysegrå silikone snørebånd bliver muligheden for at få sko der matcher din personlighed taget til nye højder. Som en universel og diskret farve går de til selv løbesko med de vildeste mønstre og passer til alle vores andre farver. Fra mørkegrå til røde og fra blå til hot pink kan du sågar vælge at have forskellige farver strips i alle 8 huller. Du bestemmer!

  Snørebånd, der er nemme at sætte i.

  Hvis hullerne i dine sko er små, er du måske nødt til at bruge lidt ekstra energi. Men uanset hvad, vil du kunne trykke begge ender af alle 16 silikone snørebånd på plads på under 10 minutter. Med al den tid du sparer på ikke at skulle bukke dig ned og binde snørebånd, er det 10 minutter, der er godt givet ud. 

  Du vil aldrig binde dine sko igen.

  Snart vil du kigge på dem, der stadig snørrer deres sko og tænke, det ser gammeldags ud. Fremtiden er komfort og bekvemmelighed. Med lysegrå no tie silikone snørebånd, ser dine sko ikke bare spændende og stilfulde ud. Det tager også kun et sekund at hoppe i dem og nyde den perfekte pasform hver gang.


  Skriv en anmeldelse