Lysegrå OFF-WHITE Snørebånd

59,95 DKK
Længde (cm)
Hjælp mig med at vælge en længde
par par par
  • Leveres direkte i din postkasse
  • Forbliver bundet hele dagen
  • Flosser og knækker ikke
  • Få et unikt look

Få din kreativitet i centrum med OFF-WHITE snørebåndsstilen i lysegrå

De lysegrå farvede OFF-WHITE inspireret snørebånd tilbyder et mere subtilt look; så hvis du er efter et klassisk look, så er du på helt rette vej. De fungerer perfekt sammen med sneakers som Nikes Jordans-model eller Air Max-modellen. De er også fantastiske, hvis du har brug for et par erstatningssnørebånd til dine OFF-WHITE sko der er begyndt at se lidt brugte ud.

En alsidig farve til at skabe OFF-WHITE Nike magi

Lysegrå fungerer godt sammen med næsten alt, hvilket er perfekt for folk som kan godt kan lide at bruge deres OFF-WHITE snørebånd med forskellige Nike modeller. Uanset dine sneakers design, kommer disse lysegrå snørebånd til at give dig den perfekte følelse. Vi garanterer det.

Snørebånd af den højeste kvalitet på markedet

Hvis dine nye OFF-WHITE snørebånd ikke er præcis som du forestiller dig, så får du dine penge tilbage. Du behøver ikke engang at tænke på at returnere produktet. Hos FeetUnique, er vi stolte over at kunne levere de bedste produkter samt at have den bedste kundeservice. For gratis fragt og en 100% tilfredshedsgaranti, bestil disse OFF-WHITE snørebånd i dag.

Skriv en anmeldelse
Produktkode: off-white-lightgrey
Kan strækkes 16%
Bredde: 8mm
Lavet af høj kvalitet polyester
OEKO-TEX®-certifikat godkendt