Lilla Snørebånd

Lilla Snørebånd

Når du binder dine snørebånd sammen, binder du også helt dit outfit sammen, og det er lige præcis den betydning det kan have at binde et par spritnye snørebånd. Det er ikke et tilfældigt farvevalg, det her er farven som en prins ville vælge, farven som ville være draperet over skuldrene på et guddommeligt væsen, som bliver sænket fra himlen, for at lære hele menneskeheden hemmeligheden om hvordan man ser fantastisk ud. Ved du hvad? Lilla er ikke engang en farve, det er en attitude. Og hos FeetUnique tilbyder vi den dristighed i den bredeste vifte af muligheder der findes, i hele vores smukke, lilla galakse.

490+ solgte produkter
490+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
420+ solgte produkter
420+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
280+ solgte produkter
280+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
370+ solgte produkter
370+ solgt

Længde (cm):

par par par
80+ solgte produkter
80+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
50+ solgte produkter
50+ solgt

Længde (cm):

Længere til støvler »
par par par
50+ solgte produkter
50+ solgt

Længde (cm):

par par par

Længde (cm):

par par par

Længde (cm):

par par par

Andre kategorier

Fra Vagabond til Kongelig, Find Erstatningssnørebånd til Alle

Giv dine sko en kongelig behandling, eller erstat et ringere par som fulgte med skoene. Hvordan ved vi at de er ringere? Ja, hvis de er flossede eller falmede på nogen måde, hvis de er for korte eller for lange, så er de ikke fra FeetUnique. Stol trygt på at du aldrig får brug for en snørebåndserstatning igen, og at den lilla farve forbliver blændende. Og eftersom at vi har lilla snørebånd til enhver type sko, er du kun et klik eller to væk fra at få dine sneaks piftet op med lilla.

Gør Fodtøj Mere Stilfuldt

Det præcise midtpunkt mellem det tjekkede og det eksplosive, et miks af blå og rød betyder en alsidighed som de primære farver kun kan misunde på afstand. Uanset om det er en kontrast af hvid og grå som får hoveder til at vende sig, en lille detalje til det sorte, røde eller blå, er den lilla farve unik på grund at den ubesværede måde hvorpå den får alt til at se bedre ud.

Men stil er mere end bare farvekombinationer. Med runde, ovale, flade, elastiske med selv-luk, og andre lilla snørebånd, plus alle de forskellige måder du kan binde dine sko på, som vi alle har øjeblikkelig adgang til takket være internettet (tak internet!), er mulighederne for selv at tilpasse dit look ligeså uendelige som dybderne i farven lilla.

En Farve Som Ikke Kompenserer For Kvalitet

Lilla fremkalder alle former for følelser, afhængigt af personen, og det er blevet et ikonisk farvevalg for mange folk, steder og ting (ofte forkortet som navneord) over hele verden. Men skønheden er ikke alt. Vi har en grænseløs returret fordi vi ved at vores snørebånd holder for evigt. Vi designer lilla snørebånd med exceptionel friktion så de aldrig går op. Vores priser er fantastisk lave, plus, fragt er gratis. Og vores kundeservice er – og det er for at prale, men – den bedste, nogensinde.

Lilla Snørebånd. Grønt Initiativ. 

Vores lilla farve er ikke giftig for vores smukke planet. Alle vores snørebånd har STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificering. Du kan lære mere om hvor imponerende det er her.