• Lammeuld Indlæg

  59,95 DKK
  Størrelse
  par par par
  • Kvalitets-tjekket for Holdbarhed, Pasform, Komfort og Fejl

  Vores lammeuld indlæg er et naturligt, temperaturregulerende produkt. På trods af produktets maksimale varmekapacitet, så kommer dine fødder ikke til at blive for varme når temperaturen udenfor falder. Disse indlæg er varme og komfortable. Lammeuld er ekstremt effektivt som materiale og det er nemt at se hvorfor. Det er super blødt og genererer høj varme helt naturligt.

  De mest komfortable indlæg

  Indlæggene er de mest komfortable du overhovedet kan forestille dig at have på! Folk som leder efter noget der bare holder bare varmen vil ikke kunne undvære dem. Den luksuriøse fornemmelse kommer til både at holde dine fødder varme og hjælper dem med at regulere temperaturen.

  Indlæggene passer i hvilken som helst sko så længe du er med på at de kræver lidt plads inden i. Hvis du er på udkig efter et indlæg som er varmt men mindre, så tag et kig på vores fleece eller felt indlæg.

  Varme indlæg er nu forældet

  De få som ikke er, er tykke og ubehagelige. Der er ikke særlig mange valgmuligheder som er af nogen kvalitet, for ikke at bruge ordet tilfredsstillende. Du skal have tykke, robuste og tit klodsede sko for at kunne bruge varme indlæg fordi de ikke passer i mindre og pænere sko. De fleste varme indlæg har desuden kun en varmeindstilling

  Lammeuld er naturligt varmende, temperaturregulerende og blødt. Disse fordele gør prisen til en bagatel. Ingen udendørsaktivitet er for meget, når du har et par lammeuld indlæg, uanset hvor koldt det er. Vores indlæg er et "skåret til størrelsen" produkt. Bare vælg størrelsen der passer til dig. De kommer i to intervaller. Det første interval dækker 20-35 og det andet dækker 36-37.

  Pas godt på dem så de holder en livstid

  Husk ikke at vaske lammeuld - der er en speciel shampoo som du kan købe som er designet præcis til at gøre materialet rent. Hvis du bruger et andet produkt, risikerer du at forkorte dets levetid. Brug en meget blid shampoo hvis du ikke har muligheden for at bruge det rigtige produkt.

  Designet er smukt med en naturlig to-farvet kombination af hvid og creme. For at indsætte indlæggene i dine sko, bruger du blot en saks og følger linjerne bag på materialet så de passer til dine sko. Så smider du dem bare i skoene og så er du klar til selv de koldeste vintre.

  Skriv en anmeldelse